Η ΤΥΦΛΗ ΑΝΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΥΠΑΚΟΗ…

Ο Χρήστος Μπαρούνης σιγοτραγουδά «χορέψετε, χορέψετε το μπάσκετ μη λυπάστε» και γράφει για το θέατρο του παραλόγου γύρω από την αναβολή μίας προαναγγελθείσας... αναβολής.

Η τυφλή ανοχή έγινε πειθήνια υπακοή…

Κι εκεί που άκουγες έναν υποτονικό ρυθμό να προέρχεται από τα αδιάφορα σφυρίγματα της Πολιτείας που έδειχνε να μην κλονίζεται από τις εξαγγελίες του Ολυμπιακού και το λάδι που γουλιά-γουλιά, μεθοδικά έριχνε (και ρίχνει) στη φωτιά την οποία ο ίδιος άναψε, να σου ξαφνικά μία χορευτική στροφή 180 μοιρών. Μία αλλαγή στάσης και μία έλξη προς τα εκεί από όπου έρχεται το μοιρολόι, το συρτάκι ανακοινώσεων και το εμβατήριο της μεγάλης εξόδου. Και να που τώρα, γυρνώντας την πλάτη στον «νοικοκύρη» και το -μέχρι πρότινος- νοικοκυρεμένο προϊόν, ετοιμάζεται να βάλει… πλάτη προς όφελος αυτού που για δικό του όφελος επιχειρεί να το βλάψει.

Από πού προκύπτουν όλα αυτά;

Στο τεταμένο κλίμα που οι «ερυθρόλευκοι» πυροδότησαν με αποχωρήσεις, απειλές, παιδιάστικα αλλά πολύ επικίνδυνα για την εποχή και για το φίλαθλο κοινό καπρίτσια, η Πολιτεία έβαλε φρένο στην «αντίδραση» της ανοχής και πάτησε το γκάζι της πειθήνιας υπακοής. Στο ντέφι που βαράει ο Ολυμπιακός και περιμένει όλη την πιάτσα, όχι απλά να τον ακούσει αλλά και να χορέψει. Και να που οι κρυμμένοι «φορείς» εμφανίζονται και γίνονται φοβικοί και φοβισμένοι, τόσο ώστε να προειδοποιούν ακόμα και με αναβολή του αγώνα της 17ης Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου