ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

Ένας «μαχητής» δεν μένει μόνο στα λόγια και αυτό έκανε κι ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Το είπε και το κάνει!

Προφανώς και δεν θα… βγούμε στους δρόμους γιατί κερδίσαμε τη Βέροια. Ναι, δεν ήταν κάτι το τρομερά δύσκολα για την ποιότητα που έχει ως ομάδα ο Παναθηναϊκός να γυρίσει και να πάρει αυτό το ματς. Όμως, θα πρέπει να σταθούμε σε κάτι ξεχωριστό. Τα δυο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο είναι η πιστοποίηση της μαχητικής ψυχής που έχει ο Αργεντινός. Όχι τόσο για το σκοράρισμα όσο για τη συνολική του παρουσία μέσα στο γήπεδο. Ο «Σέμπα»… λύσσαξε στη διάρκεια του παιχνιδιού για να καταφέρει να ξυπνήσει και τους υπόλοιπους. Έδωσε ό,τι είχε σε ένα παιχνίδι που δεν έκρινε τίποτα και σίγουρα δεν κρινόταν ο ίδιος.

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες ημέρες στην «Π», είπε μεταξύ άλλων «πρέπει κάθε μέρα να αποδεικνύω ότι αξίζω να παίζω». Το είπε αυτό ένας άνθρωπος με την ποιότητα, τις παραστάσεις και τη δυναμική που έχει ο Λέτο για τον Παναθηναϊκό. Και το έκανε πράξη. Αρχίζοντας να βουλώνει στόματα,  τα οποία είχαν ανοίξει και έβγαζαν τον… οχετό από μέσα τους από το πρώτο λεπτό της σύναψης συμφωνίας μεταξύ του 30χρονου Αργετινού και του «τριφυλλιού». Ο Λέτο αποδεικνύεται μέχρι τώρα… φερέγγυος, λοιπόν, αφού αυτό που είπε το κάνει. Δίνει απαντήσεις, δείχνει ποιος είναι (αν και για εμάς δεν χρειάζεται, όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει) κι επαναφέρει την ελπίδα.

Στα υπόλοιπα, ως ένα σημείο η εικόνα της ομάδας ήταν λογικό να μην είναι καλή. Κάπου χάθηκε λίγο το μέτρο, αφού από το να μην είναι καλή φτάσαμε στο να είναι κάκιστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ωστόσο για πρώτη φορά μετά από καιρό σε καλό βράδυ ο Στραματσόνι. «Διάβασε» καλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ματς, έκανε καλές αλλαγές και πήρε πράγματα από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Το σίγουρο είναι πως έχει αρχίσει να σχηματίζει γνώμη για κάποιους και πως τέτοια πειράματα θα δούμε το πολύ δυο φορές ακόμα. Στα πλέι-οφ, τέτοια αντιμετώπιση απαγορεύεται.

ΥΓ. Ξέρετε πολλούς «τελειωμένους» να σκοράρουν με το «κακό» τους πόδι και να πιάνουν τέτοιο γυριστό στην εκπνοή ενός ματς;

ΥΓ2. Δεν πρέπει να «κρεμάσουμε» Τελάντερ και Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ανεπίτρεπτα λάθη, αλλά αμφότεροι έχουν δικαιολογίες και το ελαφρυντικό πως εν τέλει τα δυο γκολ δεν κόστισαν. Κριτική ναι, ισοπέδωση όχι…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου