ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!

Παναθηναϊκός είσαι, πρέπει να βάλεις ένα τέλος στις «πιστολιές» και στη φαρσοκωμωδία που απαρτίζουν την… ταινία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μην γίνεσαι άλλο κομπάρσος, αντέδρασε!

Στις 25 Οκτωβρίου, ο Αρετόπουλος είχε ρίξει μια… κουμπουριά βγαλμένη από τα «χρυσά» χρόνια της «παράγκας». Με πέναλτι που ο Παπουτσέλης είδε από τη Λέσβο κι αναφώνησε «ε, όχι! Αυτός το έκανε… λύσσα, ούτε εγώ δεν θα το έδινα». Ο Παναθηναϊκός μετά από αυτό το πέναλτι στην Τούμπα κατέρρευσε κι έχασε 3-1. Σας θυμίζει κάτι; Τι έγινε χθες; Ο Κύζας έριξε την… πιστολιά του, μετρώντας ένα γκολ που δεν θα μετρούσε ούτε στο συμπαθές Μαλάουι (με όλη την καλή θέληση προς τους κατοίκους του κράτους, δεν ξέρω καν αν έχει ποδόσφαιρο) κι ο Παναθηναϊκός αφού πρώτα… κράτησε λίγο παραπάνω από ότι στην Τούμπα, κατέρρευσε κι έχασε 3-1.

Προφανώς και η επιστημονική διαιτησία του Κύζα έκανε μεγάλο μέρος της δουλειάς για τον γηπεδούχο, όμως, η ευθύνη βαραίνει και τον Παναθηναϊκό. Στις 26 Οκτωβρίου είχε γραφτεί στο Onsports.gr μεταξύ άλλων ένα κείμενο που ανέφερε «Αν, λοιπόν, ως Παναθηναϊκός θες να είσαι ο πρωταγωνιστής που δεν πεθαίνει στην πρώτη «πράξη» του «πολέμου», σηκώνεσαι και πολεμάς. Με όποια μέσα διαθέτεις. Ως διοίκηση και ως αγωνιστικό τμήμα. Ναι, έχασες την πρώτη σοβαρή μάχη, αλλά δεν σου πήραν και… ομήρους. Δείξε πως πράγματι έχεις την ομάδα που μπορεί να «σπάσει» το κατεστημένο. Κι όλοι οι υγιείς και σοβαροί φίλαθλοι, ακόμα κι οι γραφικοί που έκραξαν τον παίκτη της ομάδας τους επειδή είχε αλλάξει φανέλα με έναν δικό σου όταν πήγε να τους χαιρετίσει (αν είναι δυνατόν δηλαδή), θα σε παραδεχθούν και θα είναι και στο πλευρό σου. Αν τους αφήσεις να σε «πιστολιάσουν» ξανά και δεν αντιδράσεις εκτός αλλά κυρίως ΕΝΤΟΣ των τεσσάρων γραμμών, τότε θα σου κολλήσουν οριστικά την ταμπέλα του «γραφικού» και θα το έχεις χάσει ξανά το παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός φέτος, δεν αντέδρασε ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου. Είχε κι έχει προβλήματα, είχε κι έχει αδυναμίες. Κι επειδή τον έχουν βρει… μπόσικο, συνεχίζουν να ασελγούν πάνω του. Θα πει κανείς, εύλογα, και τι έπρεπε να κάνει στο Φάληρο; Ίσως και να μην έπρεπε να κατέβει. Δεν λέμε πως είναι εύκολο να το πράξει κανείς, ούτε πως θα το επικροτούσε μεγάλη μερίδα του κόσμου που τώρα το ζητάει και το λέει σαν… εξαγνισμό των όσων γίνονται. «Μην κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με τον κλέφτη», λένε οι μισοί κι οι άλλοι μισοί ρίχνουν το ανάθεμα στον Στραματσόνι και σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Προφανώς και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πράξει κάτι τέτοιο. Στο εξής δεν θα έχει καμία δικαιολογία αν καθίσει χωρίς αλεξίσφαιρο με τα στήθη προτεταμένα να τρώει «πιστολιές» από Κύζες κι Αρετόπουλος. Ας ήταν αυτή η τελευταία φορά που εκτέθηκε έτσι το «τριφύλλι», χωρίς να υπάρχει και κανένα σοβαρό διακύβευμα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας συμμετέχοντας σε έναν βόθρο που κάποιοι «βαφτίζουν» πρωτάθλημα και πανηγυρίζουν κιόλας για την κατάκτησή του. Να μπει ένα τέλος, επιτέλους…

ΥΓ Σας πονάει ο Λέτο

ΥΓ2 Κάνε το 0-2 ρε «Ταύλα» να πέσουν… τάβλα… Αντ’ αυτού, τους έκανες δώρο και σου «χτυπάνε» τα κλασικά «αντικειμενικά» αποφθέγματα του τύπου «Έφαγες τρία, μην μιλάς για διαιτησία»…

ΥΓ3 Αφού το λένε στα… αντικειμενικά «ερυθρόλευκα» μέσα ενημέρωσης ότι το γκολ ήταν κανονικό, εντάξει. Λύθηκε το πρόβλημα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου