Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΦΑΟΥΛ» ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, απόδειξη μαγκιάς, με δυο συμπεριφορές στο φινάλε να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η μαγκιά του Παναθηναϊκού και του Κολοβέτσιου και το «φάουλ» του Μάνταλου

Επιτέλους μετά από καιρό τελείωσε ένα ντέρμπι στην Ελλάδα και έχουμε να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο. Πως η ΑΕΚ για 60’ κατάφερε να γίνει κυρίαρχη και να δείχνει ικανή για… παρέλαση μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, και πως οι «πράσινοι» βρήκαν τον τρόπο – με τεράστια βοήθεια από τον πάγκο όπου δεν ήταν ο Γιώργος Δώνης αλλά έδωσε τις κατευθύνσεις από το μπουθ που βρέθηκε λόγω τιμωρίας – να κάνουν μια τεράστια ανατροπή με το 3-2 που θα περάσει στην ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια εντυπωσιακή επιστροφή, από το 0-2, βγάζοντας στο χορτάρι αρετές από αυτές που θα πρέπει να αποκτήσει – μαζί με ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ βέβαια – για να «μεγαλώσει» ξανά και να επιστρέψει στον ρόλο που αρμόζει στην ιστορία και το μέγεθός του. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε χαρακτήρα, ποδοσφαιρική λογική και… μαγκιά για να μπορέσει να επιστρέψει από μια κατάσταση στην οποία μπήκε για συγκεκριμένους λόγους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου