ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VAR, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός είναι το εύκολο… θύμα, είτε με VAR είτε χωρίς αυτό, όπως προφανής είναι και η κατάσταση που πάει να παγιωθεί παρά τη βοήθεια της τεχνολογίας στη Super League.

Το θέμα δεν είναι το VAR, το θέμα είναι οι άνθρωποι

Μετά την πρεμιέρα όπου τα είχαμε δει… όλα (Χα! Έτσι νομίζαμε, είχε και χειρότερα) με το VAR, αυτά που έγιναν το Σάββατο έρχονται να επιβεβαιώσουν περίτρανα δυο πράγματα. Το ένα είναι πως ο Παναθηναϊκός είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει το VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξακολουθεί να είναι το… εύκολο θύμα για κάθε «φυντάνι» της ελληνικής διαιτησίας. Το δεύτερο είναι πως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού αλλά και σε αυτή της διαιτησίας και της χρήσης του VAR, το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι.

Στον μεν Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρο εδώ και πάνω από δυο χρόνια πλέον πως υπάρχει ζήτημα με τη διοίκηση και με τον τρόπο που έχει επιλεγεί να πορεύεται η ομάδα από την κεφαλή της ΠΑΕ, στο δε θέμα του VAR έχει να κάνει με τους ανθρώπους που χειρίζονται όλο το σύστημα και δείχνουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Είτε ανικανότητας, είτε επιτηδευμένης προσπάθειας να… αποδείξουν πως το VAR θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, γιατί έτσι μπορεί να εξυπηρετεί κάποιους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, που συνολικά στον αγώνα με την Ξάνθη δεν… έβγαλε μάτια, δεν ήταν δα και τόσο κακός. Μεγεθύνεται κάθε πρόβλημα όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, σε κάθε ομάδα του πλανήτη συμβαίνει αυτό, κι αυτός ο αδύναμος οικονομικά, διοικητικά και σε όλα τα επίπεδα Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου