ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Ο Ουζουνίδης πάει στην ΑΕΚ με τις ευλογίες του Αλαφούζου και των ανθρώπων στους οποίους θέλει να δώσει τον Παναθηναϊκό.

Αυτοί τον έστειλαν στην ΑΕΚ, δεν πήγε μόνος του!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ. Δεν μας αρέσει, μας στενοχωρεί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα σαν Παναθηναϊκός για το αποτρέψουμε. Διότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ήθελε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ομάδα και το έδειχνε εδώ και έναν χρόνο. Περιττό να αναφέρουμε όλα όσα έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη και όλοι γνωρίζουμε πως στον Ουζουνίδη δεν έγινε καμία πρόταση παραμονής στην ομάδα. Διότι δεν ήθελε η διοίκηση Αλαφούζου να τον κρατήσει, και όπως διαβάσαμε, στη συνέντευξη που παραχώρησε, όλες αυτές οι κινήσεις που κάνει ο νυν μεγαλομέτοχος έχουν και την έγκριση του Πιεγκμπονσάντ.

Ο ίδιος είπε πως τον ενημερώνει η πλευρά Αλαφούζου και πως δίνει το ΟΚ ή δεν συναινεί ανάλογα με το πώς κρίνει την κάθε κίνηση. Συνεπώς είναι σύμφωνοι οι υποψήφιοι επενδυτές με την αλλαγή προπονητή, απλά όπως διαβάσαμε είναι... νωρίς για να βρεθεί ο επόμενος. Το ότι ο Παναθηναϊκός βέβαια του χρόνου κινδυνεύει να είναι περίγελος αγωνιστικά δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν, έχουμε χρόνο... Μόνο που αποδεικνύεται ότι χρόνος δεν υπάρχει και ότι ήταν φυσικό και επόμενο να κινηθεί ο οποιαδήποτε για έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Αυτό που είναι παράδοξο είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος που θέλει να πάρει την ΠΑΕ από τον Αλαφούζο, έχει στο μυαλό του πλάνο με ισχυρή Ακαδημία, παίκτες Έλληνες που θα φτιάξουν το όνομά τους στην ομάδα, θα τη βοηθήσουν και θα βοηθηθούν, αλλά άφησε να χαθεί ο Ουζουνίδης που είναι από τους πλέον κατάλληλους να τρέξει ένα τέτοιο αγωνιστικό πρότζεκτ. Διότι μοιάζει παράλογο να έχει δοθεί ΟΚ στον Αλαφούζο για να μην γίνει καν πρόταση στον Ουζουνίδη. Παρόλα αυτά, αυτό έγινε. Στα ραντεβού με τον Έλληνα προπονητή το μόνο που συζητήθηκε ήταν ο τρόπος που θα του δώσουν τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός. Καμία κουβέντα για το μέλλον και για ενδεχόμενο παραμονής, άρα και ο Ουζουνίδης έπρεπε να σκεφτεί το μέλλον του...

Επαναλαμβάνουμε, δεν μας αρέσει που θα τον δούμε σε πάγκο άλλης ομάδας, θα θέλαμε να τον δούμε χίλιες φορές σε μια ομάδα του εξωτερικού, όμως, δεν μπορούμε και να τον κρίνουμε. Πόσω μάλλον να τον αποδοκιμάσουμε για την επιλογή του, γιατί εσχάτως στα αδηφάγα και ανθρωποφάγα social media υπήρξαν και τέτοιες φωνές. Προφανώς και πλέον θα είναι αντίπαλος και θα θέλουμε να τον κερδίζουμε (άσχετα που δεν θα μπορούμε όπως καταντάει την ομάδα η νυν διοίκηση) και προφανώς δεν θα τον αποθεώσουμε όταν θα τον βρούμε απέναντι. Το να τον χαρακτηρίζουμε, όμως, ως προδότη και διάφορες τέτοιες αστειότητες δεν θα το κάνουμε. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μόνο αχάριστος και χαζός δεν είναι... Ξέρει πολύ καλά ποιοι ευθύνονται που έφυγε και οδηγήθηκε σε άλλη ομάδα ο Ουζουνίδης...

ΥΓ. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η κίνηση με τον Ουζουνίδη, με τις αρπαγές μελών του σταφ που είχαν γίνει από τον Λυμπερόπουλο πέρσι. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.

ΥΓ2 Καμία σχέση δεν έχει και το αν θα αναλάβει ο Γιώργος Δώνης την ομάδα, ένας εξίσου ικανός Έλληνας προπονητής που μακάρι να ερχόταν σε έναν νορμάλ Παναθηναϊκό για να κάνει δουλειά σωστή και όχι το... μάγο όπως έκανε και ο Ουζουνίδης. Ελπίδα να κλείσει γρήγορα και να σχεδιάσει όσο καλύτερα μπορεί την ομάδα με αυτά τα δεδομένα. Παρεμπιπτόντως, είναι αστείο να μιλάμε για απόκτηση παίκτη - κράχτη από το πάνω ράφι όταν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί και δεν... ψήνονται να μείνουν παίκτες σαν τον Ευαγγέλου και τον Λουντ (που μια χαρά είναι αλλά όχι κράχτες ας πούμε) στην ομάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου