ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει ξανά και ξανά γιατί ο κόσμος του πρέπει να είναι υπερήφανος για τον Σύλλογο Μεγάλο…

Απόδειξη υπερηφάνειας!

Είτε αφορά ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ, είτε τελικούς, είτε «αδιάφορα» παιχνίδια, είτε παίζεται κάποιος τίτλος, είτε δεν κρίνεται κάτι σημαντικό, ο Παναθηναϊκός μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να κερδίσει. Άσχετα με το αν θα τα καταφέρει, άσχετα με το αν είναι σε καλό «φεγγάρι» ή όχι, ο Παναθηναϊκός κάθε φορά θα μπει στο εκάστοτε γήπεδο για να κερδίσει. Όπως έκανε και στο Μιλάνο, κόντρα σε όλους τους «γραφικούς» που πήγαν να μπλέξουν τον πιο ένδοξο Σύλλογο της Ελλάδας κι έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη στα… μαγειρέματά τους.

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε το παιχνίδι με τους Ιταλούς όσο δεν πήγαινε, πήρε τη νίκη και τους βούλωσε τα στόματα μια κι έξω. Τώρα θα τους αφήσει να… εκτεθούν και να παλεύουν έτσι ώστε να τον αποφύγουν γιατί ξέρουν πως τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ο κόσμος του «τριφυλλιού», λοιπόν, για ακόμα μια φορά έχει την ευχέρεια να αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του η οποία γυρίζει με το κεφάλι ψηλά από την Ιταλία και συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τελικά στο Βερολίνο…

Εκτός, όμως, από το μπασκετικό τμήμα που πάντα κρατά ψηλά τη σημαία κι αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα για τον πληγωμένο κόσμο του Παναθηναϊκού, τα τελευταία 24ωρα έχει συμβεί και κάτι ακόμα που δίνει στους «πράσινους» το δικαίωμα να είναι περισσότερο υπερήφανοι. Ο 13χρονος Νέιθαν Κατωπόδης, που παίζει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, δεν δίστασε να δηλώσει πως εκτός γηπέδων υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. «ΟΚ», ξενίζει πολλούς, δεν αρέσει σε κάποιους πιθανότατα, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Και προφανώς κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν επίπληξε το παιδί, ούτε το… απομάκρυνε από την ακαδημία του «τριφυλλιού». Όπως έχουμε δει να συμβαίνει σε άλλες ομάδες. Δεν πάνε πολλά χρόνια από το περιστατικό με τα παιδιά από τις ακαδημίες της Ξάνθης που είχαν φωτογραφηθεί με τον Ντάνιελ Πράνιτς όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό και λίγο έλειψε να τα… λιντσάρουν! Επίσης, είναι πολύ αμφίβολο το αν θα είχε ακόμα τη θέση του στην ομάδα του το παιδάκι, αν τα πράγματα ήταν ακριβώς… αντίστροφα. Αν δηλαδή ανήκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και δήλωνε Παναθηναϊκός… Πόσοι πιστεύετε πως θα έπαιζε και… την επόμενη ημέρα στους Πειραιώτες…

Μια ακόμα απόδειξη ανωτερότητας ήταν, λοιπόν, και το συγκεκριμένο περιστατικό κι ένας ακόμα λόγος για να αισθάνονται υπερήφανοι όσοι ακολουθούν την Παναθηναϊκή ιδέα. Πέρα από όλα αυτά, όμως, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία - εκτός αθλητισμού που είναι το καλύτερο δευτερεύων πράγμα στη ζωή μας – είναι να έχετε όλοι υγεία και να περάσετε όμορφα τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις οικογένειές σας! Καλή Ανάσταση σε όλους!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου