Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Ο Παναθηναϊκός είναι με το ένα πόδι στο κενό και ο γκρεμός απλώνεται απειλητικά μπροστά του…

Η ιστορία γράφει, το πώς το καθορίζουν οι πράξεις!

Το πώς γράφει τον καθέναν η ιστορία, είναι θέμα των πράξεων του. Ειδικότερα σε κομβικές στιγμές και σε μεγάλες κρίσεις. Το πώς θα καταγράψει η ιστορία τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που θα φανεί τα επόμενα 24ωρα. Αν λάβει κανείς υπόψη όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας τότε αντιλαμβάνεται πως ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» δεν θέλει να περάσει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που επί των ημερών του οδήγησε τον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο στον εξευτελισμό και τον υποβιβασμό λόγω χρεών και ληξιπρόθεσμών οφειλών. Αυτό, λέει, άλλωστε και η λογική. Πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έστω και την ύστατη ώρα θα εμφανιστεί και θα δώσει τη λύση, πληρώνοντας ουσιαστικά αυτά που πρέπει να πληρώσει ή βρίσκοντας σε κάθε περίπτωση μια λύση για να μην επέλθει το μοιραίο.

Αυτό θα διευκολύνει και την απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό, που είναι και η δική του θέληση όπως έχει διαμηνύσει κι επίσημα εδώ και πολύ καιρό αλλά και όπως έχει δείξει εδώ και καιρό με τις κινήσεις του. Το να το κάνει έχοντας αφήσει τον Παναθηναϊκό να ρεζιλευτεί όσο ποτέ άλλοτε σε 110 χρόνια ένδοξης ιστορίας, είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται. Είναι και κάτι που, όπως αναφέραμε, θα περάσει στην ιστορία. Έτσι κι αλλιώς, όπως κάθε αλλαγή στην κεφαλή της διοίκησης του «τριφυλλιού», πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός. Το αν αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα γραφτεί με τα πιο μελανά χρώματα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι του μεγαλομετόχου και των συνεργατών του.

Συνεπώς, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να… κερδηθεί, τα χαρτιά πρέπει να ανοίξουν και να γίνει ξεκάθαρη επιλογή του πώς θέλει να περάσει στην ιστορία του Συλλόγου ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το σημερινό αδιέξοδο της ΠΑΕ.  Θα πρέπει ο Γιάννης Αλαφούζος να εξηγήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού την όποια απόφαση λάβει εν τέλει για το μέλλον του κλαμπ. Άλλωστε, ό,τι και να συμβεί θα το κρίνει ο κόσμος του «τριφυλλιού» και η ιστορία. Θέλουμε να πιστεύουμε, κι ευχόμαστε, να μην γραφτεί ιστορία με «μαύρα γράμματα…»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου