ΤΟ «ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Κανείς δεν έχει καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που… ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Το «έλα μωρέ, σιγά μην πέσει ο Παναθηναϊκός» δεν υπάρχει!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά στο παρά πέντε της καταστροφής, αλλά την έχει… αγκαλιάσει και με τα δυο χέρια. Οδεύει με τα… όσα στον τοίχο και η πρόσκρουση, αν δεν αποφευχθεί με ένα.. θαύμα της τελευταίας στιγμής ή με την ανάληψη των ευθυνών από αυτούς που επιτέλους πρέπει να τις αναλάβουν, θα είναι οδυνηρή και καταστροφική σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο όλων, είναι πως φαίνεται οι περισσότεροι να μην έχει καταλάβει το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αν δεν πληρωθούν τα χρήματα που πρέπει. (σ.σ. 2,5 εκατ. ευρώ όπως αναφέρει σήμερα η «ΠΡΑΣΙΝΗ»)

«Έλα μωρέ, Παναθηναϊκός είναι δεν πρόκειται να πέσει», λένε πολλοί που δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Που δεν λένε να καταλάβουν ότι το μόνο που έχει απομείνει να θυμίζει Παναθηναϊκό είναι το όνομα, το σήμα στις φανέλες και τρεις – τέσσερις άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε μέσα στην ομάδα, είτε στα γραφεία. Δεν υπάρχει αυτή η προσέγγιση κι όσο πιο γρήγορα την καταλάβει και ο τελευταίος Παναθηναϊκός, αλλά κυρίως αυτοί που έχουν την ευθύνη να πληρώσουν έτσι ώστε να μην διαλυθεί… το σύμπαν, τόσο το καλύτερο.

Διότι αν επέλθει το μοιραίο κι ο Παναθηναϊκός εν τέλει υποβιβαστεί, για αυτούς τους ντροπιαστικούς λόγους που καθημερινά εμφανίζονται ως απειλές, τότε ναι μεν οι αντιδράσεις θα είναι τρομερές αλλά θα είναι πλέον αργά. Αυτό που είναι απόλυτα σωστό και απαραίτητο να γίνει, είναι να πληρώσει αυτός που πρέπει. Η λογική του «σόρι μάγκες πάω λίγο τουαλέτα κι έρχομαι» τη στιγμή που έρχεται ο λογαριασμός για να τα βάλουν οι άλλοι και μετά να κάνεις τον… ανήξερο δεν μπορεί, και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να περάσει στον Παναθηναϊκό.

Τα ψέματα τελείωσαν, είμαστε στο… και πέντε όχι στο παρά πέντε, και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες αυτοί που τις έχουν. Τίποτα άλλο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου