ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ… ΕΥΧΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της χρονιάς που μακάρι να ερχόταν… χθες.

Υπομονή και… ευχές

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ποιότητα, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές από όταν οριστικοποιήθηκε η μορφή του ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί στο εξής ο Ουζουνίδης. Είχαμε αναφέρει πως ένας βασικός στόχος θα ήταν να «κρύψει» με διάφορους τρόπους αυτό το έλλειμμα ποιότητας ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, όμως, είναι στιγμές που αυτό δεν κρύβεται. Όσο και να το προσπαθήσει, όσο και να το θέλει, δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Όσο καλή δουλειά και να κάνει, όσο καλές προθέσεις και να έχει, όσο και να το προσπαθεί και όσο κι αν ανακατεύει την «τράπουλα», όσο και αν στενοχωριέται κι ο ίδιος με αυτή την εικόνα και όσο και αν πεισμώνει και το παλεύει. Θα αντιμετωπίζει σε κάθε παιχνίδι παρόμοιες καταστάσεις. Σε κάποιες μπορεί να «γελάσει» η ομάδα, αλλά στις περισσότερες – δυστυχώς – το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο.

Διότι όπως πολύ απλά λέει κι ο θυμόσοφος λαός «αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει». Δεν πρόκειται να ανέβουν επίπεδο οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχει στα χέρια του ο Ουζουνίδης, δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να γίνει ξαφνικά η ομάδα που ονειρεύεται ο κόσμος του. Αυτό το ξέρετε, θα μας πείτε, απλά εξηγούμε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη βαθμίδα ποιότητας στο ρόστερ, πέντε – δέκα βασικά πράγματα που οφείλει να κάνει από εδώ και πέρα το τεχνικό τιμ για να διασφαλίσει πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν άμυνα… τρικυμία όπως έγινε στα Γιάννινα και… προσευχή για να μην μπουν τίποτα ανεξίτηλες κηλίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο, συνεπώς, πια είναι να κάνουν όλοι υπομονή, να τελειώσει αυτό το μαρτύριο με αυτή τη θλιβερή σεζόν που βιώνει ο μεγαλύτερος Σύλλογος στη χώρα και να υπάρξει μια λύση. Να επιστρέψει σε φυσιολογική κατάσταση για τα δεδομένα του ο Παναθηναϊκός και να σταματήσει να βασανίζεται ο κόσμος που δεν αντέχει άλλο να βλέπει άλλο αυτό το πράγμα με κίνδυνο να βιώσει και ακόμα χειρότερες βραδιές από αυτές που έχει ήδη ζήσει κι έχει πικραθεί μέχρι σήμερα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου