ΝΑ… ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Ο Παναθηναϊκός πάσχει από έλλειψη ποιότητας και στόχος είναι να την… καμουφλάρει όσο το δυνατό καλύτερα…

Να… μακιγιάρει το έλλειμμα

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, είναι δεδομένα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ουσιαστικά καλείται να δουλέψει με ένα τεράστιο ζήτημα να του δυσκολεύει κάθε προσπάθεια. Αυτό δεν είναι άλλο από την έλλειψη ποιότητας. Όση μαχητικότητα, όσο πάθος και όσο καλή και σωστή νοοτροπία να έχει η ομάδα, αν δεν υπάρχουν κάποια ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο χορτάρι, δεν μπορεί η ομάδα να έχει τη λειτουργία που θέλει πρώτα από όλα ο ίδιος ο προπονητής της και κατ’ επέκταση κι ο κόσμος της.

Την ευθύνη, βέβαια, για αυτή τη μορφή που έχει το ρόστερ την έχει η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που επέβαλαν τη βίαιη… αφαίμαξη κάθε ικμάδας ποιότητας από την ομάδα στον βωμό της ανεύρεσης πόρων, προκειμένου να μην χρειαστεί το αφεντικό της εταιρίας να βάλει άλλα χρήματα.

Ο Παναθηναϊκός, συνεπώς, δεν έχει άλλο δρόμο από αυτόν της υπομονής, της συνεχούς δουλειάς και της παρουσίας με το… μαχαίρι στα δόντια σε κάθε ματς. Μόνο με παραπάνω τρεξίματα, πολύ πάθος και σωστή τακτική και πνευματική ισορροπία θα μπορέσει να «καμουφλάρει» την έλλειψη ποιότητας η ομάδα.

Ο Ουζουνίδης το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθέναν, δουλεύει για αυτό και το σίγουρο είναι πως θα παλέψει για να παρουσιάσει το «τριφύλλι» όσο το δυνατό καλύτερο. Το τι θα καταφέρει θα το δούμε στο εξής και ως το τέλος της χρονιάς. Το σίγουρο είναι πως δεν θα τα παρατήσει, όσες αναποδιές κι αν του έρθουν – όπως αυτή για παράδειγμα με τον Κουρμπέλη – κι όσο κι αν το θέλουν κάποιοι…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου