ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ… ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ

Κριτική σε έναν Παναθηναϊκό που κάθε μέρα δεν ξέρει… αν θα υπάρχει την επόμενη, δεν μπορεί να γίνεται τούτη την ώρα…

Πυροβολούμε… χωρίς σκέψη

Αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να ασκήσουν κριτική στον Μαρίνο Ουζουνίδη, για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρνει να κερδίσει μακριά από τη Λεωφόρο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ξεχνώντας βέβαια να αναφέρουν πως τις περισσότερες φορές ο 49χρονος τεχνικός βγαίνει μπροστά, αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τονίζει πως εκείνος έχει πρώτα από όλα μερίδιο για τα άσχημα αποτελέσματα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι της ομάδας. Όσοι σπεύδουν να… χτυπήσουν τον Ουζουνίδη, προφανώς το κάνουν γιατί καταλαβαίνουν ότι αυτή τη στιγμή ο Εβρίτης προπονητής είναι αυτός που κρατάει τον Παναθηναϊκό όρθιο και δεν έχει επιτρέψει την ολική κατάρρευση.

Ο ίδιος ο Ουζουνίδης δεν θα το δεχθεί αυτό αν του το αναφέρει κάποιος, ούτε και θέλει να γίνεται συζήτηση πως αυτός είναι που αυτή τη στιγμή δίνει την όποια ελπίδα στον Παναθηναϊκό. Ούτε θα χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία κάποια πράγματα που είναι δεδομένα και του έχουν κάνει τη… ζωή μαρτύριο, στην καθημερινότητα, στην προπόνηση, στο «χτίσιμο» της ομάδας. Δεν είναι, πάντως, λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει αναφέρει πως αναγκάζεται μέσα από τα παιχνίδια να δημιουργεί την ομάδα για τη συνέχεια της σεζόν, αφού ο Παναθηναϊκός που έχει τώρα στα χέρια του δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό που «δούλεψε» το καλοκαίρι.

Σαφώς κι ο ίδιος μπορεί να κάνει λάθη. Λάθη δεν κάνουν όσοι δεν… κάνουν τίποτα. Κι ο Ουζουνίδης κάνει πολλά. Πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό, κι αυτό από μόνο του αρκεί για να μην υπάρχουν γραφικοί χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό του. Ειδικότερα την ώρα που ο 49χρονος προπονητής προσπαθεί να παλέψει με τα… θηρία, εξωαγωνιστικά (οικονικά, διοικητικά προβλήματα, αμφιβολίες παικτών για το αύριο) και αγωνιστικά (καθυστερημένες μεταγραφές, αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής, πιθανές αποχωρήσεις τον Γενάρη, σοβαροί τραυματισμοί και πάει λέγοντας). Θα πρέπει να σκεφτούμε, λοιπόν, δυο και τρεις φορές πριν αρχίσουμε να… πυροβολούμε τον οποιονδήποτε!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου