ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της Ευρώπης χωρίς πλήρες ρόστερ αλλά με ένα βασικό ατού!

Το βασικό του όπλο

Το παζλ του Παναθηναϊκού για τη φετινή σεζόν, προφανώς και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Η ομάδα χρειάζεται δεδομένες κινήσεις, την απόκτηση τουλάχιστον δυο παικτών που θα κάνουν τη διαφορά σε συγκεκριμένες θέσεις που υπάρχουν μεγάλα κενά και ακόμα κάποιες συμπληρωματικές προσθήκες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να υπάρξει το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών με το οποίο θα δουλέψει ο Ουζουνίδης για να φτιάξει το «τριφύλλι» όπως το έχει στο μυαλό του. Το δεδομένο, ωστόσο, ακόμα κι αν η ομάδα δεν είναι αυτή που θα δούμε στην πορεία της σεζόν, είναι πως υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές. Υπάρχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία κι ένας τρόπος λειτουργίας με τον οποίο ο Ουζουνίδης πορεύεται και δείχνει πως οι «πράσινοι» ακόμα κι αν δεν είναι όλοι όσοι θέλει ο προπονητής τους στην παρούσα φάση, έχουν τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν στο γήπεδο.

Με αυτή τη βασική αρχή της ομαδικότητας, και τη φιλοσοφία που έχει περάσει ο Ουζουνίδης στους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί απέναντι στην Γκαμπάλα που μεθαύριο έρχεται στη Λεωφόρο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η ομάδα του Ουζουνίδη είναι αποφασισμένη και έτοιμη να κάνει αυτό που πρέπει και το βασικό της όπλο θα είναι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του συνόλου μέσα στο γήπεδο. Είναι δεδομένο πως κόντρα στους Αζέρους ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ομάδα με πλάνο, ξεκάθαρη στόχευση και αρχές στο παιχνίδι της, έτσι ώστε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς… καρδιοχτύπια και ρίσκο.

Σαφώς και το χορτάρι είναι ο καθρέφτης, όμως, η παρουσία του Έλληνα τεχνικού και η δουλειά που έχει κάνει στο κομμάτι της φιλοσοφίας και της νοοτροπίας, είναι λόγος για να αισθάνεται κανείς πιο ασφαλής. Στα όπλα της ομάδας, βέβαια, θα πρέπει να μπορεί να συμπεριληφθεί κι ο κόσμος της ο οποίος όσο κι αν είναι απογοητευμένος, δικαίως, από κινήσεις της διοίκησης, επιβάλλεται να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που κάνει ο Ουζουνίδης με τους παίκτες του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου