ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Άλτμαν και ο Χρήστος Γιαννούλης γράφει στο Leoforos για τον τύπο των παικτών που χρειάζεται το «τριφύλλι».

Τέτοιους χρειάζεται!

Ο 23χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έγινε η πρώτη μεταγραφή των «πράσινων» και καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του και στο «ΟΚ» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να προχωρήσει το «τριφύλλι» στην απόκτησή του, έπαιξε η ίδια η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να έρθει και να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Η φιλοδοξία και η «δίψα» που δείχνει ο Άλτμαν, είναι στοιχεία που τον είχαν κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους υποψήφιους (από τον Ιανουάριο) και παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής επί της ουσίας ήρθε (αρχικά) για εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή στη μεσοεπιθετική γραμμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το ποια θα είναι η εξέλιξή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστές σε αυτή την προσπάθεια που κάνει με τις υπάρχουσες συνθήκες στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που να θέλουν να παίξουν για την ομάδα. Που να βλέπουν την παρουσία τους στο «τριφύλλι» ως μια ευκαιρία για το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Μια ευκαιρία να ανεβάσουν το επίπεδό τους, να πάρουν και να δώσουν πράγματα και να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια που πάνω από όλα θα έχει το καλό της ομάδας, μέσω της ατομικής προσπάθειας για ακόμα περισσότερη βελτίωση.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες που να έχουν «δίψα» για διάκριση, να θέλουν να αποδείξουν πράγματα και να κοιτάζουν πρώτα από όλα το πώς θα δικαιώσουν τον προπονητή τους πάνω στο χορτάρι κι όχι το αν θα μεγαλώσει ο τραπεζικός τους λογαριασμός ή αν θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερη μεταγραφή. Δεν είναι μομφή αυτό προς τους ποδοσφαιριστές που το κάνουν. Είναι ρεαλισμός για το τι είδους παίκτες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου