ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Πιθανότατα να διάγει και τις πιο δύσκολες της σύγχρονης εποχής, αφού τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, το πιο… βαρύ χαρτί της ομάδας έχει αποφασίσει να φύγει και ο τεχνικός διευθυντής δεν άντεξε όλα αυτά που έβλεπε να γίνονται γύρω του και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης η οποία και την έκανε αποδεκτή, προκαλώντας προφανώς «μούδιασμα» αλλά και… γκρίνια στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Θα ήταν τρελό να αρχίσει να αραδιάζει κανείς τρόπους με τους οποίους ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός, ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, άσχετα αν υπάρχουν και αν στο παρελθόν έχουν λειτουργήσει ως έναν βαθμό.

Η νυν διοίκηση, έχει κλείσει μια πενταετία στο «τιμόνι» της ΠΑΕ και αντί να έχει καταφέρει να κάνει βήματα προς τα εμπρός, αυξάνοντας παράλληλα και την ποιότητα έτσι ώστε το «τριφύλλι» να γίνει ανταγωνιστικό και να μπορεί να διεκδικεί τίτλους. Αυτή τη στιγμή, επίσημα ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πληροφορηθεί πως ο στόχος είναι η επιβίωση. Φαίνεται πως δεν υπάρχει η δύναμη για κάτι παραπάνω και θα πρέπει να ακολουθηθεί ένας διαφορετικός δρόμος, αν το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ένας δρόμος που θα ισχυροποιήσει τον Σύλλογο συνολικά και που μπορεί να ανοιχθεί μόνο αν υπάρξει συστράτευση Παναθηναϊκών δυνάμεων. Ένας δρόμος που τον έδειξε με τον δικό του τρόπο ο Δ. Γιαννακόπουλος και διαχωρίζει το τι πρέπει να κάνουν οι οικονομικά επιφανείς παράγοντες και ο κόσμος του Συλλόγου, έτσι ώστε να έρθουν ξανά καλύτερες ημέρες συνολικά για τον Σύλλογο…

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» το Σάββατο 24 Ιουνίου *

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου