ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΜΑΛ… ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!

Χίλιες φορές να είσαι το «θύμα» παρά ο δακτυλοδεικτούμενος που κάνει το «άσπρο-μαύρο» για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Καλύτερα ο μαλ… της παρέας αλλά περήφανος!

Μετά τον τελικό Κυπέλλου, που καθόρισαν με τις διαιτησίες τους ο Κύζας και ο Καλφόγλου, είχαμε γράψει πως επιβεβαιώθηκε περίτρανα γιατί θα πρέπει να είστε περήφανοι που είστε Παναθηναϊκοί. Μετά το ματς των play off με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα και αποδείχθηκε πως είναι προτιμότερο να είσαι χίλιες φορές ο μαλάκας της παρέας αλλά να είσαι περήφανος γιατί δεν έκλεψες, δεν τραμπούκισες, δεν έκανες το «άσπρο-μαύρο» και γιατί τιμωρήθηκες για την ηλιθιότητά σου, παρά να πανηγυρίζεις κλεμμένα τρόπαια και να προσπαθείς να πείσεις για κάτι που έγινε ή να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα προφανώς γιατί ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ποινή που προβλέπουν οι κανονισμοί. Το σωστό, αυτό είναι. Ένας αντίπαλος προπονητής πρέπει να έρχεται και να φεύγει σαν κύριος από το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όσο προκλητικός κι αν είναι, ό,τι και αν έχει πει ή έχει κάνει  στο παρελθόν, πρόσφατο ή μακρινό. Εμείς δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γίνουμε σαν αυτούς που κοροϊδεύουμε. Να πούμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο  πως το περιστατικό με τον Ίβιτς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και καταδικάζετε απερίφραστα από όλους στον Παναθηναϊκό. Τα όσα ακολούθησαν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τα είδε όλος ο κόσμος. Διαβάσατε ιατρικές γνωματεύσεις, είδατε κάποια αποκαλυπτικά βίντεο και μπορείτε μόνοι σας να βγάλετε συμπεράσματα για το ήθος και την αξιοπρέπεια του καθενός. Να είναι καλά ο άνθρωπος, απλώς ο ηλίθιος που του πέταξε το κουτάκι, κατάφερε να εξοντώσει τον Παναθηναϊκό.

Διότι γελιέται όποιος πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα τιμωρηθεί όσο πιο σκληρά γίνεται. Το ζήτημα, σε αυτή την περίπτωση, βέβαια είναι πως ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός τιμωρείται. Δεν πειράζει, όμως, ας γίνει ξανά αυτό. Ένα εκατομμύριο φορές να είμαστε τα… κορόιδα της υπόθεσης αλλά να τηρούμε τους νόμους, παρά να βουτηχτούμε στη βρωμιά, την προπαγάνδα και το ψέμα για να δικαιολογήσουμε μια πράξη εκτός νόμων, μια μαλακία του ενός που καταστρέφει όλη την  ομάδα και να γινόμαστε ρεζίλι όπως αυτοί  που τόσα  χρόνια κοροϊδεύουμε. Χίλιες φορές περήφανοι μαλάκες, παρά τραμπούκοι και προπαγανδιστές.

ΥΓ Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πορεία του Παναθηναϊκού στη συνέχεια. Ψυχραιμία και καθαρές αποφάσεις χρειάζονται κι όχι υστερίες και πανικός.

ΥΓ2 Ο τύπος που έριξε το κουτάκι, δεν πρέπει να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό ούτε από την τηλεόραση.

ΥΓ3 Κρίμα για την προσπάθεια Λυμπερόπουλου, Ουζουνίδη και παικτών που είχαν ξεφτιλίσει τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες μέσα στο γήπεδο. Δεν θα θέλαμε με τίποτα να βρισκόμαστε στη θέση τους.

ΥΓ4. Ο Ίβιτς κατάφερε να πάρει κι αυτός ένα ματς. Τα προηγούμενα τα είχαν καθαρίσει άλλοι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου