ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Μια ημέρα μετά τη νύχτα ντροπής για τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση στον κόσμο…

Όλα γίνονται ερασιτεχνικά στον Παναθηναϊκό

Δεν είναι κακό να χάσει κανείς. Στον αθλητισμό υπάρχουν όλα μέσα. Μπορείς να χάσεις, μπορείς να κερδίσεις. Πρέπει όμως να προσπαθήσεις. Αυτό είναι το πρέπει που έχουν πάνω από το κεφάλι τους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, ειδικότερα όσοι το κάνουν επαγγελματικά και αμείβονται αρκετά καλά για αυτόν. Στον Παναθηναϊκό, όμως, όπως φαίνεται δεν γίνεται τίποτα επαγγελματικά. Όλα γίνονται ερασιτεχνικά. Διότι όταν μια ομάδα παρουσιάζεται στον «τελικό» με αυτή την τραγική εικόνα, ντροπιάζει την ιστορία του Συλλόγου και το μόνο που μένει είναι οι… χιλιοειπωμένες συγγνώμες του Ζέκα… Έτσι, δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις το χθεσινό; Ο Στραματσόνι στον κόσμο του, να λέει πως η ομάδα δούλεψε στις στημένες φάσεις ενώ έχει φάει δυο γκολ από στημένη μπάλα που πήγε στην καρδιά της περιοχής και δεν βρέθηκε κανείς να εμποδίσει τους αντιπάλους. Οι παίκτες να μην μπορούν να δώσουν ούτε μια σωστή πάσα στα τρία μέτρα. Να μην καταλαβαίνουν τι φανέλα φοράνε. Η διοίκηση να αφήνει την ομάδα να πάει εντελώς απροετοίμαστη ψυχολογικά και πνευματικά για μια «μάχη» χαρακωμάτων και να βλέπει τα… τρένα να περνούν χωρίς να παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα βάλει τέλος στο… χτικιό.

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποια μπορεί να είναι η λύση σε αυτόν τον Παναθηναϊκό. Να αλλάξει προπονητή; Να διώξει παίκτες; Να πάρει άλλους; Να δει τι γίνεται με στελέχη της διοίκησης που είναι πιο soft κι από… βούτυρο; Πραγματικά, τέτοια «μαύρη» νύχτα, χωρίς καμία δικαιολογία για την ομάδα, δεν θυμόμαστε. Το ζήτημα είναι να ξυπνήσουν κάποιοι, να καταλάβουν τι γίνεται και να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο ποτέ ξανά!

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» στις 7 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου