ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ» ΖΕΚΑ!

Ο Χρήστος Γιαννούλης γράφει για τα πιθανά κέρδη από τη συμμετοχή του αρχηγού στην Εθνική Ελλάδας.

Διπλό καλό με τον «Έλληνα» Ζέκα!

Η εικόνα της εθνικής ομάδας, το τελευταίο διάστημα δεν είναι κακή. Θα πει κανείς «τι σας έπιασε κι ασχολείστε τώρα με την εθνική, εδώ θέλουμε το πρωτάθλημα». Η εθνική ομάδα έχει αποκτήσει ξανά την εικόνα ομάδας, που τα προηγούμενα δυο χρόνια, μετά το Μουντιάλ και λίγο πριν έρθει ο Σκίμπε για την ακρίβεια, την είχε χάσει. Ήταν σκορποχώρι.

Σε αυτή την εθνική, λοιπόν, που γίνεται ξανά μια σοβαρή ομάδα ο Κάρλος Ζέκα θα είναι υπεραπαραίτητος και θα ξεχωρίσει. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ο ορισμός του «team player». Αυτός που θα «σκιστεί» για όλους και πάνω από όλα για την ομάδα του.

Προφανώς και δεν θα γίνει ποτέ περισσότερο Έλληνας από ότι Πορτογάλος. Κανείς δεν απαρνιέται την πατρίδα του, αλλά εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο. Τη λατρεία του Ζέκα που αν μη τι άλλο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Προφανώς και ο 28χρονος μέσος, όπως έχουν καταλάβει άπαντες από το 2011 που τον βλέπουν να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι από αυτούς που θα πάρουν… ελαφρά τη καρδία ακόμα κι ένα φιλικό. Ο Σκίμπε το ξέρει καλά αυτό, για αυτό και περιμένει… πως και πως την ελληνοποίηση του κάπτεν του Παναθηναϊκού.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που θέλει κι ο ίδιος ο Ζέκα. Το έχει πει αρκετές φορές, το έχει αναφέρει πρόσφατα και στην «Π» σε δηλώσεις που έκανε μετά από ευρωπαϊκή πρόκριση του Παναθηναϊκού. Το καλό, λοιπόν, θα είναι διπλό όταν όλα πάνε κατ’ ευχήν κι η ελληνική… γραφειοκρατία «τρέξει» σωστά και γρήγορα το θέμα που αφορά τον Κάρλος Ζέκα και το διαβατήριό του. Ο ίδιος κι η εθνική θα ωφεληθούν από την εξέλιξη, αλλά κι ο Παναθηναϊκός θα δει ξανά παίκτη του στην εθνική ομάδα.

Εκτός κι αν ο Κουτρουμπής συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, προλάβει την έκδοση διαβατηρίου του Ζέκα και κάνει αυτός την «πράσινη» επανεκκίνηση στις «γαλανόλευκες» κλήσεις!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου