Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ... RESTART!

Ο Χρήστος Γιαννούλης γράφει από τη Στοκχόλμη για την υποχρέωση του Παναθηναϊκού που θα την εκπληρώσει σε γήπεδο "στολίδι"

Ό,τι πρέπει για... restart!

Όταν περνάς έξω από τη Friends Arena όπου θα γινόταν το ματς, λες "τι χάσαμερε ρε φίλε..."! Μπαίνεις όμως στην "Tele 2 Arena" και τα χάνεις. Ένα γήπεδο στολίδι, φτιαγμένο το 2013 με σύγχρονα μέσα που τα χαζεύεις και μένεις άγαλμα από το πως το τόσο απλό μπορεί να ναι και ότι πιο όμορφο. Ένα τέτοιο στολίδι το χαίρονται εδώ οι της Χάμαρμπι, αλλά πραγματικά είναι απολύτως αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα. Σε αυτή τη γηπεδάρα ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει ξανά σε κανονικές ράγες την ευρωπαϊκή του ταυτότητα. Οι "πράσινοι" ποιοτικά είναι σκάλες πάνω από την ΑΙΚ, ο Στραματσόνι δείχνει πως το έχει διαβάσει καλά το ματς και μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν και την Παρασκευή να συζητάμε για την κλήρωση.

Το γήπεδο πάντως, ταιριάζει γάντι για να κάνει επιτέλους η ομάδα ένα μεγάλο εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη... Μας το χρωστάει καιρό. Μα κυρίως το χρωστάει στον εαυτό της και την ιστορία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου