ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αγωνιστική υποχρέωση που «καίει» τον Παναθηναϊκό με την έλευση του 2016

Προσοχή μεγάλη στα Γιάννενα

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός έμεινε τέτοια εποχή εκτός κυπέλλου μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη. Ενας αποκλεισμός, που προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα, μεγάλη γκρίνια στον κόσμο, αφού όλοι πίστευαν ότι μπορεί η ομάδα να έφθανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατάκτηση του κυπέλλου. Τελικά στις 29 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου μετά την ήττα στην Λεωφόρο από την Ξάνθη με 1-0.

Ήταν αποκλεισμός –σοκ για την ομάδα, που στη συνέχεια προσπάθησε να επανέλθει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τα κατάφερε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου το νίκησε στο γήπεδο, αλλά το έχασε στα χαρτιά . Φέτος αυτό έγινε πιο νωρίς. Το ντέρμπι  με τον Ολυμπιακό δεν άρχισε ποτέ και είναι ορατός ο κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να το χάσει στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να έχει μείνει ήδη πολύ πίσω από την ομάδα του Πειραιά και να μην έχει καμία τύχη στο πρωτάθλημα μετά και τις ήττες , που έκανε από τον Ηρακλή και τον Πανθρακικό.

Ετσι ο μόνος στόχος, που έχει μείνει στην ομάδα είναι το κύπελλο. Πέρυσι έπαιξε με την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός ,φέτος παίζει με τα Γιάννενα. Δύσκολος αντίπαλος ακόμα και σε δύο παιχνίδια. Ολοι στην ομάδα πρέπει τον Γενάρη  να ρίξουν όλο το βάρος σε αυτά τα δύο ματς, διότι αν γίνουν τα περσινά και αποκλειστεί η ομάδα από το κύπελλο θα τελειώσει η χρονιά από Γενάρη μήνα. Και χωρίς στόχο μετά θα είναι δύσκολο, για όλους μέσα στην ομάδα να βρουν κίνητρο. Και θα είναι και άσχημα και τα πράγματα για τον Στραματσόνι, που δεν θα μπορεί να δουλέψει όπως θέλει και θα γνωρίσει από νωρίς την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του.

Για αυτό και στα ματς με τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός έχει ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να προκριθεί και πρέπει όλοι στην ομάδα να το βάλουν στο μυαλό τους .

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου