Ο ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και την επιθυμία του παίκτη να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Χατζηγιοβάνης θέλει να μείνει!

Επικρατεί μία λανθασμένη εντύπωση ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και για αυτό δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα είχε ήδη ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό αν η πρόταση που του έκανε ο Νταμπίζας είχε κάποιους όρους, που επιθυμεί να μπουν από την στιγμή που οικονομικά δεν υπήρχε η δυνατότητα να τον καλύψει. Τελικά αυτό δεν έγινε και οι συζητήσεις έχουν παγώσει.

Την ίδια στιγμή η πλευρά του παίκτη δεν πρόκειται να φέρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόταση 1,5 εκ. ευρώ, όπως του ζητήθηκε από τον Νταμπίζα, για να αποχωρήσει. Η αλήθεια είναι ότι ο Χατζηγιοβάνης θέλει ακόμα να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά η πλευρά του Νταμπίζα δεν του έχει αφήσει περιθώρια. Του έχει πει ή να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους όρους που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός ή αλλιώς να φέρει πρόταση, που να καλύπτει τουλάχιστον το 1,5 εκ. ευρώ που θέλουν οι «πράσινοι». Αυτή την στιγμή πρόταση τέτοια δεν έρχεται, αλλά για να υπάρξει ανανέωση θα πρέπει ο Νταμπίζας να βελτιώσει τους όρους της πρότασης στον παίκτη. Αν δεν γίνει ούτε αυτό, τότε θα πάμε για τον Γενάρη οπότε ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα έχει τη δυνατότητα ως ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για το καλοκαίρι. Και εκεί, με μία μικρή πρόταση που δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, να φύγει από τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη.

Ή αλλιώς να τον χάσει ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο. Θα είναι ένα μεγάλο λάθος αυτό αν συμβεί. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας από τα σπλάχνα της και αν φύγει σε ένα χρόνο χωρίς να φέρει ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας θα είναι ένας ακόμα λάθος χειρισμός του Παναθηναϊκού με παίκτη του οποίου λήγει το συμβόλαιο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου