ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ!

Την μεγαλύτερη τραγωδία στην Ελλάδα ζούμε το τελευταίο διήμερο. Η φωτιά έκαψε ότι βρήκε στο διάβα της και οι νεκροί έχουν φθάσει σε μεγάλο αριθμό και όλοι φοβόμαστε, ότι ο αριθμός θα μεγαλώνει κάθε μέρα, που περνάει.

Το τέρας μας κατασπαράζει!

Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά με τον τρόπο του ο καθένας να βοηθήσει όσους είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, αλλά έμειναν ζωντανοί, γλίτωσαν από την κόλαση. Η οδύνη και η θλίψη για τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων μας συνδυάζεται και με την οργή, όταν μαθαίνεις , ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και μικρές αθώες ψυχές. Οργή, διότι μετά από μία τέτοια τραγωδία δεν υπάρχει ούτε μία παραίτηση. Χρόνια ολόκληρα, όμως, έχουμε συνηθίσει από την αποποίηση των ευθυνών των πολιτικών. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι. Χρόνια τώρα σαν ελληνική κοινωνία εκτρέφουμε ένα τέρας. Ήρθε η ώρα να μας κατασπαράξει και αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο τα τελευταία χρόνια.

Χθες ήταν κάποιοι συνάνθρωποί μας, που έχασαν την ζωή τους , αύριο μπορεί να είναι κάποιοι άλλοι, μεθαύριο μπορεί να είμαστε εμείς. Το τέρας που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε μας κατασπαράζει. Πως το δημιουργήσαμε; Όταν τόσα χρόνια λέμε, ότι «δεν με νοιάζει ο διπλανός μου ας πεθάνει , εγώ να είμαι καλά και να σωθώ». Όταν σε μπαζωμένα ρέματα και σε πλαγιές βουνών ανάμεσα στα δέντρα, χτίζουμε παράνομα σπίτια. Όταν για να μπούμε σε μία δουλειά, η για να βάλουμε έναν δικό μας άνθρωπο σε μία δουλειά, χρησιμοποιούμε για μέσο, έναν άνθρωπο, που έχει πατήσει επί πτωμάτων, για να γίνει μεγάλος και τρανός.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου