ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και βιώνει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του η διοίκηση του συνεχίζει να κατρακυλάει και άλλο τον σύλλογο κάνοντας να απορούμε πόσο πάτο έχει ακόμα το βαρέλι.

Το θράσος σας δεν έχει όρια!

Η ομάδα είναι αποκλεισμένη για μία τριετία στην Ευρώπη, δεν πήρε άδεια και έχει περιορισμό μεταγραφών και με πετσοκομένο ρόστερ αρχίζει με -6 το φετινό πρωτάθλημα. Για όλα αυτά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σιωπά. Δεν έχει πει το παραμικρό στον κόσμο, για όλα τα σοβαρά λάθη, που έχει κάνει , που έχουν φθάσει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας να ξεφτιλίζεται. Η ίδια διοίκηση, όμως, κουνάει το δάκτυλο σε όσους τολμούν και κάνουν κριτική.

Σήμερα υπήρξε διαρροή από πλευράς της ΠΑΕ με αφορμή δική μου άποψη για το Δ.Σ, που έγινε με ένα μόνο θέμα την έγκριση της συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας. Και έγραψα χαρακτηριστικά, ότι δεν είναι δυνατόν την στιγμή, που η ομάδα καίγεται για άλλα θέματα να γίνεται ένα Δ.Σ, για ένα τυπικό θέμα, που μπορεί να αποφασιστεί και δια περιφοράς, ή θα μπορούσε να έμπαινε σαν θέμα ανάμεσα σε άλλα σε προηγούμενο Δ.Σ (στα 32 χρόνια που κάνω ρεπορτάζ δεν θυμάμαι ποτέ να γίνεται Δ.Σ με θέμα την συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδας).

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου