ΠΑΥΛΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν έφυγε. Είναι εδώ μαζί μας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν έφυγε. Είναι μέσα στην ψυχή μας. Ο Παύλος δεν έφυγε. Είναι στις καρδιές μας.

Παύλο δεν έφυγες και δεν θα φύγεις ποτέ από τις καρδιές μας!

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν, είναι και θα είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Όταν λες τι σημαίνει Παναθηναϊκός η απάντηση είναι Παύλος Γιαννακόπουλος. Ήθος, μεγαλείο, πάθος . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Διότι πέρα από την τρέλα του και το πάθος του για τον Παναθηναϊκό, είχε και έχει την αποδοχή τον σεβασμό όλων των αντιπάλων!

Αυτό μόνο ο Παύλος το έχει πετύχει. Έδωσε ένα καράβι λεφτά και έκανε τον Παναθηναϊκό παντοκράτορα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Με έξι ευρωπαϊκά αστέρια και αμέτρητους τίτλους στην Ελλάδα. Τα λεφτά τα έριξε στον κουβά. Διότι στο μπάσκετ μόνο βάζεις σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο , όπου η συμμετοχή στην Ευρώπη φέρνει πολλά έσοδα. Τα λεφτά τα έβαλε για να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο και τρανό και για να κάνει ευτυχισμένο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για αυτό ο κόσμος τον λατρεύει. Για αυτό, όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, αλλά και όσοι δεν τον γνώρισαν, νοιώθουμε ευλογημένοι για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του και το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για την ευγνωμοσύνη, που νοιώθουμε για αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου