ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ!

Αυτή η ομάδα που πολεμήθηκε, όσο καμία άλλη στο παρελθόν από την ίδια της την διοίκηση έριξε τίτλους τέλους χθές το βράδυ.

Οικογένεια και ομάδα μέχρι το τέλος και οι αστοχίες των ανακοινώσεων!

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει το τραπέζι σε όλη την ομάδα, στο προπονητικό, ιατρικό τιμ, σε όλους όσους εργάζονται στο Κορωπί με αφορμή το γεγονός, ότι αποχωρεί και πάει στην Μπενφίκα. Το γεγονός, ότι σε αυτό το τραπέζι του Βλαχοδήμου δεν είχε κληθεί, ούτε ένας από την διοίκηση δείχνει και την πραγματικότητα. Ότι τη φετινή χρονιά υπήρχε μία ομάδα στο Κορωπί που δούλευε, για να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό και από την άλλη μία διοίκηση, που έκανε τα πάντα για την διάλυση. Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος και αυτό οφείλεται στους παίκτες , τον Μαρίνο Ουζουνίδη και όλους όσους δούλευαν στο Κορωπί.

Όλοι αυτοί μαζεύτηκαν προχθές το βράδυ σε ένα μαγαζί στην Γλυφάδα και το πόσο οικογένεια είναι , το μάθαμε και από την φωτογραφία, που έβγαλαν όλοι μαζί χαμογελαστοί, αλλά και από το χειροκρότημα των παικτών στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όταν ήρθε στο τραπέζι του μία τούρτα, ιδιαίτερα αφιερωμένη στον ίδιο με την ευχή στο επανιδείν και με φωτογραφίες δικές του φετινές και πιο παλιές.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου