ΜΑΡΙΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!

Η χειρότερη χρονιά στην ιστορία του Παναθηναϊκού από πλευράς συνθηκών ολοκληρώθηκε. Δεν μιλάω για βαθμολογική συγκομιδή, διότι οι βαθμοί, που μάζεψε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο είναι 40 και όχι 32 ,η 29 με τις αφαιρέσεις βαθμών και την περσινή ποινή από την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε και στο επανιδείν!

Με ευθύνη της διοίκησης του Αλαφούζου και των συνεργατών του μία χρονιά, που άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς εξελίχθηκε καταστροφικά για την ομάδα. Εξωαγωνιστικά έγιναν τόσα πράγματα, που αν δεν ήταν ο Ουζουνίδης και οι παίκτες, η ομάδα θα είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά. Ο Μαρίνος άντεξε παρά τις αντίξοες συνθήκες, που βίωσε, που όμοιες συνθήκες δεν έχει βιώσει στο παρελθόν προπονητής του Παναθηναϊκού. Και όπως αναμενόταν μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει στην ομάδα, από την στιγμή, που δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα και η διοίκηση είναι αυτή, που ένα χρόνο τώρα, άλλα έλεγε στον Μαρίνο και άλλα έκανε. Σε αυτό το αντίο στον Μαρίνο όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να του πούμε ευχαριστώ για διάφορους λόγους. Πάμε λοιπόν.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι έβαλες το συναίσθημα πάνω από τον επαγγελματισμό, παρέμεινες στην ομάδα, παρά τον πόλεμο που δέχθηκες και έσωσες τον Παναθηναϊκό από τον αγωνιστικό αφανισμό.

Μαρίνο σε ευχαριστούμε, διότι κράτησες τους παίκτες και τους αντιμετώπισες, σαν να είναι παίκτες μίας ομάδας, που λειτουργεί με κανονικές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 25 Μαρτίου