ΜΑΡΙΝΑΡΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη με το άνετο 3-0 επί του Πανωνίου, που μπήκε να παίξει τελικό (όπως έλεγαν Γρηγορίου και παίκτες) και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη τους… κατάπιε με συνοπτικές διαδικασίες και με δύο υπέροχα γκολ (μέσα σε τρία λεπτά)από τον Λουτσιάνο και τον Λουντ.

 Μαρίναρε μόνο ΕΣΥ!

Ο Βραζιλιάνος έδειξε, πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, αλλά… κάποιοι στην διοίκηση… τόλμησαν να σκεφτούν την διακοπή συμβολαίου του επειδή είχε πάθει ρήξη χιαστών και… παίρνει πολλά βάση συμβολαίου, αφού και αυτός απλήρωτος είναι. Το τρίτο γκολ προς το τέλος του αγώνα ήταν απλά η επιβεβαίωση της ανωτερότητας του Παναθηναϊκού και άλλο ένα γκολ υπέροχο σε δημιουργία (Γιόχανσον) και εκτέλεση (Μολίνς).

Πέρα από τη νίκη τη σημερινή, που είναι μόνο για το γόητρο, αφού η διοίκηση με το να μην πληρώνει τον Βέμερ αφαιρεί από την ομάδα τη δυνατότητα να πάρει την πέμπτη θέση και να σβήσει φέτος την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού θα σταθώ στο πρόσωπο της χρονιάς σε αυτόν που οφείλουμε, όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έχω να πω τα εξής αναφερόμενος στον Μαρίνο:

Μόνο ΕΣΥ θα κράταγες τα αποδυτήρια με τόσα προβλήματα και θα παρουσίαζες μία ομάδα στο γήπεδο, που δίνει και την ψυχή της για τη νίκη.

Μόνο ΕΣΥ θα έπαιρνες από τον κάθε παίκτη το 100% παρότι είναι και απλήρωτοι και ξενερωμένοι από αυτά, που ζουν φέτος και τα εγκλήματα της διοίκησης.

Μόνο ΕΣΥ θα έτρωγες τέτοιο εσωτερικό πόλεμο και θα κοίταγες την δουλειά σου, κλείνοντας τα αυτιά σου και απαντώντας στο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Μαρτίου