ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα συνεχιζόμενα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τη μοναδική ελπίδα που έχει ο Παναθηναϊκός!

Τα σκάνδαλα συνεχίζονται και η μοναδική ελπίδα του Παναθηναϊκού!

Τι είχες Ελλάδα, τι είχα πάντα! Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά τα σκάνδαλα συνεχίζονται. Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός πέρυσι έχασε την έξοδο στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ και άρχισε με -2 βαθμούς το φετινό πρωτάθλημα( αν τους είχε τώρα θα ήταν στην πέμπτη θέση, που οδηγεί στην Ευρώπη για να σβήσει η ποινή), λόγω  της μπύρας, που χτύπησε τον Ιβιτς και έφυγε με ….καροτσάκι από την Λεωφόρο, για την ίδια ακριβώς ιστορία ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε με την ίδιες ποινές. Του έγινε έκπτωση και του έδωσαν πίσω χθες τους τρεις βαθμούς , σβήστηκε και το κεκλεισμένων των θυρών, μέσα στη νύχτα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα το δώσει με κόσμο. Και μην πει κανείς , ότι τον έναν τον χτύπησε μπύρα και τον άλλον τον χτύπησε ρολό χαρτιού, διότι είναι αστείο. Ο κανονισμός λέει διακοπή αγώνα , αν τραυματιστεί αξιωματούχος.

Ανεξάρτητα αν για μένα και ο Ιβιτς πέρυσι και ο Γκαρθία φέτος πιέστηκαν από τις ομάδες τους , για να μην κάτσουν στον πάγκο, ενώ μπορούσαν(εδώ είναι η μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού με τον καφέ, που έφαγε ο Αναστασίου στο Καραϊσκάκη), η ουσία είναι ότι εδώ έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Στον ΠΑΟΚ λένε και υποστηρίζουν, ότι έπεσε το -3 επειδή το παιχνίδι δεν είχε αρχίσει. Και ο Παναθηναϊκός γιατί έφαγε τον Νοέμβριο του 2015 και -3 και κατακύρωση του αγώνα στον Ολυμπιακό, επειδή φωτοβολίδα βρήκε τον Φιμπόγκασον πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι; Για αυτό λέμε , ότι στην Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα και ποτέ. Οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο σε όσους δεν είναι ισχυροί στα θεσμικά όργανα, σε όσους δεν τα έχουν καλά με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου