ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Για την τραγική κατάσταση, που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχουμε κάνει αναφορά και το ξέρουν όλοι. Ο άμεσος κίνδυνος είναι να υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών τον Γενάρη για χρέη σε ομάδες και παίκτες του παρελθόντος.

Το πρόβλημα αρχίζει από την ΠΑΕ και φθάνει και στην ομάδα!

Φυσικά τα δύσκολα είναι μπροστά, αφού η ομάδα μπορεί να «σκάσει» οικονομικά σε ένα, σε δύο, σε τρεις μήνες αν δεν υπάρξει κάποιος επενδυτής να βάλει χρήματα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας , αν ο Παναθηναϊκός ήταν σαν οργανισμός μία ΟΜΑΔΑ. Ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει για το πρόβλημα, που υπάρχει στα αποδυτήρια και το είπε και στους παίκτες ότι «κοιτάτε την πάρτη σας και έχετε το μυαλό σας στον Γενάρη, που έρχεται».

Το κακό είναι, ότι αυτό ξεκινάει από την ΠΑΕ από τα γραφεία. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι, στελέχη , που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην κατηγορηθούν οι ίδιοι και από το πρωί μέχρι το βράδυ ….. «ξεπατώνουν» τον Ουζουνίδη και τους παίκτες. Με λίγα λόγια λένε, ότι για όλη τη φετινή κατάσταση της ομάδας φταίει ο προπονητής και οι 13 μεταγραφές, που έκανε. Και αυτοί οι άνθρωποι ……υποτίθεται , ότι είναι στην ΠΑΕ ενεργοί και ….υποτίθεται ότι είναι στο πλευρό του προπονητή και των παικτών, που κάτω από αντίξοοες συνθήκες προσπαθούν να σώσουν ότι σώνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου