ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ… ΚΥΖΑ

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της Λεωφόρου…

Σε αυτό το ματς ο κόσμος θέλει ρεβάνς για τον ημιτελικό του… Κύζα

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play off δεν έχει καμία σχέση με τον ημιτελικό κυπέλλου, από πλευράς στόχων. Το κύπελλο ήταν ένας τίτλος, που χάθηκε με το έτσι θέλω του Κύζα, στα play off το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι μία έξοδο στα προκριματικά  champions league. Μεγάλη η διαφορά. Αυτό, που δεν αλλάζει είναι το κίνητρο για τη νίκη.

Ειδικά σε αυτό το ματς το πάθος θα ξεχειλίζει και από όσους αγωνιστούν  και από τον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο. Δεν θα πάει πολύς κόσμος, διότι δεν κρίνεται τίτλος, αλλά όσοι πάνε στο γήπεδο, θα θέλουν η ομάδα να κερδίσει τον ΠΑΟΚ , που δεν είναι μόνο ο τρόπος, που κέρδισε τον ημιτελικό, αλλά και τα όσα είπαν οι παράγοντές του και τα …παπαγαλάκια τους μετά. Ο Σαββίδης βγήκε και μίλησε σαν νέος χαλίφης και μετά ακολούθησαν οι …ουρές του και μίλησαν χωρίς σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Παρόλα αυτά και παρά τις απουσίες ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει για άλλη μία φορά τον ΠΑΟΚ, αρκεί όσοι παίξουν να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν τα πάντα. Και φυσικά ο Κομήνης να μην εξελιχθεί σε Κύζα…. Δεν νομίζω, αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Εξάλλου είπαμε ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει , ότι έκανε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα 20 χρόνια. Άλλο αν το πετύχει, αλλά σίγουρα θα το προσπαθήσει.

Την Τετάρτη, όμως, ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα και όχι φυσικά με τον αντίπαλο και τις όποιες προκλήσεις παικτών η προπονητή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου