ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθαρίζει τα πράγματα στην υπόθεση Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό…

Καμία πρόταση, μόνο ο Παναθηναϊκός

Ο μάνατζερ του Μπεργκ ήρθε χθες στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Λυμπερόπουλο, αλλά δεν μετέφερε καμία πρόταση ούτε από τη Μάλαγα, ούτε από άλλη ομάδα, όπως γράφτηκε χθες. Το αντίθετο μάλιστα. Είπε ότι δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και στη συνέχεια ο Μπεργκ είπε στον Λυμπερόπουλο, ότι δεν θέλει να φύγει από την ομάδα, διαψεύδοντας την όποια φημολογία είχε κυκλοφορήσει με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του. Ο Σουηδός φορ για άλλη μία φορά είπε ότι αισθάνεται χαρούμενος αυτός και η οικογένειά του στην Ελλάδα και θέλει να μείνει στην ομάδα. Ουσιαστικά ξεκαθάρισε τη θέση του και έβαλε στοπ σε όλη αυτή την κουβέντα σχετικά με το μέλλον του.

Για τον Μπεργκ δεν ήρθε καμία πρόταση από καμία ομάδα, υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός. Και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει τον Μπεργκ μέχρι τα βαθιά γεράματα στον Παναθηναϊκό δείχνοντάς του πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, για τα αποδυτήρια, για τον κόσμο. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας και ο Παναθηναϊκός δεν τον πουλάει. Μόνο αν θέλει ο ίδιος να φύγει, φεύγει με τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ. Με αυτά που είπε χθες ο Μπεργκ στον Λυμπερόπουλο, το μυαλό του είναι εδώ και όχι στο εξωτερικό. Και αυτό είναι το καλύτερο νέο για να τελειώσει εδώ το σίριαλ, να βοηθήσει ο Μάρκους να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Champions League, να ξεκουραστεί στη συνέχεια και να γίνει ο μπροστάρης στην προσπάθεια που θα γίνει του χρόνου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό είναι το σωστό και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει. Καλό είναι βέβαια, κάποιοι με …υποθέσεις να μην ξεσηκώνουν τον κόσμο με ανύπαρκτα θέματα για ένα παίκτη που καίει την ομάδα και τους οπαδούς της.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου