ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΓΙΑΞ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ;

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσους έβγαζαν… ομαδούλα τον Άγιαξ που είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Europa League.

Τελικά ο Άγιαξ, είναι καφενείο;

Θυμάμαι σαν και τώρα τα σχόλια και φίλων του Παναθηναϊκού, όταν έγινε η κλήρωση του ομίλου της ομάδας στο Europa League, ότι «είναι καλή και ο Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει και τη Θέλτα και τον Άγιαξ ή έναν από τους δύο, και τη Σταντάρ και να συνεχίσει στη διοργάνωση». Από τότε είχα τις επιφυλάξεις μου και έλεγα ότι η κλήρωση δεν είναι καλή, διότι η Θέλτα ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας, άσχετα αν δεν έχει βαριά φανέλα και ο Άγιαξ είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας και με βαριά φανέλα.

Τελικά ο Παναθηναϊκός -δυστυχώς- αποκλείστηκε, αν και το πάλεψε σε κάποια ματς, όπως στο εντός με τον Άγιαξ και στο εκτός με τη Θέλτα, αλλά και τη Σταντάρ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν κατώτερος των προσδοκιών και δεν μπόρεσε τελικά να κάνει ούτε νίκη. Άλλο αυτό, άλλο η απογοητευτική παρουσία του Παναθηναϊκού σε κάποια ματς και άλλο το αν οι αντίπαλοι ήταν καλοί ή όχι.

Tο λέω αυτό, διότι θυμάμαι επίσης ότι τότε είχε ειπωθεί από οπαδούς άλλων ομάδων, ότι ο Άγιαξ είναι ένα καφενείο και ο Παναθηναϊκός έχασε από σχολιαρόπαιδα. Τελικά δεν μας είπατε ρε μάγκες. Ο Αγιαξ είναι καφενείο; Διότι να είναι καφενείο και να έχει σχεδόν προκριθεί από το πρώτο παιχνίδι στον τελικό της διοργάνωσης με το 4-1 επί της Λυών, μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο… Είναι από τις στιγμές που η μπάλα σε εκθέτει και σε κάνει να δαγκώνεις τη γλώσσα σου…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου