ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΑΣ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για όσα γράφονται και… προκαλούν γέλιο στον κόσμο του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα…

Τα διαβάζεις και μόνο γελάς!

Μοιάζουν με ανέκδοτα αυτά που διαβάζουμε και ακούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το τρομερό είναι ότι αυτοί που τα λένε, τα πιστεύουν. Εννοώ τα όσα ακούμε από τον Ολυμπιακό και τους γύρω-γύρω. Μιλάνε για χούντα. Ποιοι; Αυτοί που 20 χρόνια τώρα έχουν μάθει να παίρνουν με το έτσι θέλω τα πρωταθλήματα και ο Παναθηναϊκός (κυρίως), αλλά και άλλες ομάδες, με το έτσι θέλω έχαναν βαθμούς, αν και ήταν καλύτερες στο γήπεδο. Μιλάνε για διαιτησία. Ποιοι; Αυτοί που έχουν κάνει ρεκόρ στα πέναλτι τόσα χρόνια, αυτοί που πήραν νίκη με το Παπουτσέλιο πέναλτι (εκτός περιοχής), αυτοί που πήραν νίκη πάλι με τον Παναθηναϊκό ακυρώνοντας ένα γκολ του Κατσουράνη ως οφ-σάιντ, αν και καλυπτόταν από πέντε παίκτες. Μιλάνε για τρομοκρατία. Ποιοι; Αυτοί που πήραν ένα πρωτάθλημα με τη ζούγκλα της Ριζούπολης και μέχρι τώρα λένε, ότι δεν έγινε τίποτα τότε. Αυτοί οι τύποι μιλούν για ζούγκλα και τρομοκρατία.

Το πιο αστείο. Μιλούν για τον Θωμά. Ποιοι; Αυτοί που τον είχαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ και με την παράγκα του πήραν πρωταθλήματα, κύπελλα και ότι υπήρχε στην Ελλάδα. Και αυτοί οι ίδιοι τον κατηγορούν τώρα. Τότε έλεγαν, ότι ο Θωμάς δεν έκανε τίποτα. Οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε έλεγχο και έχουν τρελαθεί. Είχαν συνηθίσει το 100-0 ή το 90-10 και τώρα δεν αντέχουν όχι το 50-50, ούτε καν το 60-40. Και είναι ακόμα η αρχή.

Τώρα που ξηλώνεται όλο το σύστημα που είχαν στήσει χρόνια ολόκληρα, αισθάνονται ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, διότι ξέρουν ότι χωρίς το 90-10 θα εκτεθούν αγωνιστικά. Εδώ είναι στο +6 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ανησυχούν και για το πρωτάθλημα, διότι ξέρουν ότι δεν υπάρχει η σιγουριά προηγούμενων χρόνων, πως αν κάτι πάει στραβά αγωνιστικά δεν θα έρθει ο διαιτητής ή ο βοηθός και θα δώσουν τη λύση. Φαντασθείτε τι έχουμε να δούμε από του χρόνου. Είναι απόλαυση, πάντως, να ακούς τον Ολυμπιακό να σκούζει για διαιτησία και τρομοκρατία…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου