ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΤΟΥΜΠΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει πως το φινάλε για κάποιους στον Παναθηναϊκό ήρθε στο ματς της Τούμπας…

Τελευταία ευκαιρία για κάποιους ήταν η Τούμπα!

Το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τούμπα εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους «πράσινους». Έχασαν με κάτω τα χέρια με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να φύγουν από την Τούμπα με πέντε και έξι γκολ και η ζημιά στην ψυχολογία να είναι ανεπανόρθωτη.

Και τώρα ζημιά έχει γίνει με το μέγεθος της ήττας, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, όπου ο Παναθηναϊκός έχει διπλό κίνητρο. Το ένα είναι η πρόκριση στον τελικό, αλλά το δεύτερο είναι να ξεπλύνει την ντροπή της χθεσινής εμφάνισης και ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν το χειρότερο παιχνίδι επί εποχής Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αφήσει εκτός σχεδόν όλους τους βασικούς εκτός από τον Ζέκα και τον Κλωναρίδη. Οι περισσότεροι από αυτούς που έπαιξαν, ανέδειξαν το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός. Ότι δηλαδή με εξαίρεση τους 13-14 παίκτες του βασικού κορμού οι άλλοι παίκτες δεν είναι για το επίπεδο της ομάδας. Υπάρχουν παίκτες που αγωνίστηκαν χθες και ίσως ήταν η τελευταία τους ευκαιρία στον Παναθηναϊκό. Για παράδειγμα οι Μέστο, Χουχούμης έδειξαν ότι δεν μπορεί να περιμένει κάτι από αυτούς ο προπονητής τη νέα χρονιά. Και για αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός θα πάρει και δεξί και αριστερό μπακ σαν λύσεις πίσω από τον Κουλιμπαλί και τον Χουλτ. Επίσης μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να έχει αξιόπιστες λύσεις πίσω από τους βασικούς. Ο μόνος, που εξαιρείται από χθες είναι ο Μολίνς. Όχι, διότι έκανε κάτι σημαντικό, αλλά έδειξε μία διάθεση, δημιούργησε δύο ευκαιρίες και είναι ένας παίκτης που έχει καιρό να παίξει και του λείπει ο ρυθμός. Οι υπόλοιποι έχουν πάρει ευκαιρίες, πήραν άλλη μία χθες και την πέταξαν στα σκουπίδια. Η απόδοσή τους δείχνει τον δρόμο σε Λυμπερόπουλο, Ουζουνίδη για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

*Η χθεσινή ήττα θα κάνει καλό σε όλους στην ομάδα, για να καταλάβουν που βρίσκονται και ότι η ομάδα θέλει δρόμο ακόμα για να γίνει όπως της αξίζει να είναι.

*Ο Ουζουνίδης αποφάσισε να κάνει τόσες αλλαγές, πολύ απλά διότι έχει διαπιστώσει ότι οι βασικοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν από πλευράς δυνάμεων σε δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μέσα σε τρεις ημέρες. Και αποφάσισε να ρίξει το βάρος στο ματς Κυπέλλου, δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες, με στόχο να του δείξουν ότι πρέπει να παίζουν ή να δείξουν ότι δεν κάνουν για το μέγεθος της ομάδας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου