ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πίστη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον Μαρίνο Ουζουνίδη…

Τον πιστεύουν και φαίνεται!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε όσες ομάδες δούλεψε, αλλά και τώρα στον Παναθηναϊκό, έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Οι παίκτες του τον πιστεύουν. Ότι έχει γίνει σε άλλες ομάδες που δούλεψε ο Ουζουνίδης, συμβαίνει τώρα στον Παναθηναϊκό, αν και βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην ομάδα. Πώς φαίνεται αυτό;

Κατ’ αρχάς από τις δηλώσεις όλων των παικτών, οι οποίοι τονίζουν ότι έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή τους με την έλευση του νέου προπονητή και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Από ’κει και πέρα, ο Ουζουνίδης έχει πετύχει ήδη κάτι σημαντικό. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την αρχή της χρονιάς διαμαρτύρονταν συνέχεια στους διαιτητές και μάζευαν τζάμπα κάρτες. Πρώτος από όλους στις διαμαρτυρίες ήταν ο Ζέκα. Ο αρχηγός της ομάδας είναι αυτός που πλέον τώρα πάει και σβήνει όποια φωτιά πάει να ανάψει. Ο μόνος παίκτης που ακόμα δεν κρατιέται είναι ο Βιγιαφάνιες. Συγκεκριμένα προχθές στη φάση του πέναλτι, που δεν ήταν, ο Βιγιαφάνιες διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Παπαδόπουλο. Πριν προλάβει, όμως, να το κάνει έσπευσε πάνω του και τον τράβηξε ο Ζέκα. Σκέφτηκε, ότι είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα και υπήρχε κίνδυνος να δεχθεί και μία δεύτερη κίτρινη.

Ο Ουζουνίδης έχει καταφέρει, λοιπόν, να ηρεμήσει σχεδόν όλη την ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι και δεν ασχολούνται με ότι σφυρίζει ο κάθε διαιτητής. Εκτός αυτού, ο Ουζουνίδης έχει μάθει τους παίκτες ένα συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, που είναι και ελκυστικό στο μάτι και αρέσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και ο τρόπος που παίζει η ομάδα αρέσει στους παίκτες, που το απολαμβάνουν και φαίνεται.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου