ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει τις αλλαγές στη Superleague από τη νέα σεζόν.

Και άργησε να  γίνει…

Μετά και την χθεσινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα φαίνεται, ότι πάμε σε μείωση ομάδων από 16 σε 14 από την μεθεπόμενη περίοδο και στην διεξαγωγή play off από τη νέα περίοδο, για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Και οι δύο αποφάσεις είναι στη σωστή κατεύθυνση και για μένα άργησαν να ληφθούν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στην κρίση, που περνάει η χώρα δεν αντέχει πάνω από 14 ομάδες(και πολλές είναι) στην Σούπερ Λίγκα.

Απλά επειδή έχω γερή μνήμη , θυμάμαι, πως όταν ο Παναθηναϊκός πριν από χρόνια είχε ρίξει πρώτος στο τραπέζι την πρόταση για την διεξαγωγή play off και για την ανάδειξη πρωταθλητή και όχι μόνο για το champions league, ο Ολυμπιακός είχε σοβαρές αντιρρήσεις και έλεγε μάλιστα , ότι «σε κανένα προηγμένο πρωτάθλημα δεν βγαίνει ο πρωταθλητής από τα play off και δεν έχει λογική να γίνει εδώ». Ο Ολυμπιακός τα έλεγε αυτά, που χθες διέρρεε, ότι αυτός έκανε την πρόταση για να βγαίνει ο πρωταθλητής από τα play off. Ετσι για να μην ξεχνάμε και αυτά, που ξέρουμε…

Με την μείωση των ομάδων και με τα play off και για την ανάδειξη πρωταθλητή θα αυξηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το πρωτάθλημα. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό και θα έχει πιο πολλά παιχνίδια-ντέρμπι, άρα θα γεμίζουν και τα γήπεδα. Αυτό, που αποφασίστηκε χθες θα έπρεπε να είχε αποφασιστεί και τέσσερα-πέντε χρόνια πριν , ώστε να μην φθάσουμε στο σημερινό σημείο , δηλαδή ο περισσότερος κόσμος να έχει γυρίσει την πλάτη στο ποδόσφαιρο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου