ΖΕΣΤΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Ζέσταναν ξανά τον κόσμο!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι εκτός από την βελτίωση της ψυχολογίας, την χαρά που έδωσε σε παίκτες και προπονητή, που έψαχναν μία μεγάλη νίκη έκανε κάτι ακόμα καλύτερο, που θα το εισπράξει η ομάδα στη συνέχεια, αρκεί να συνεχίσει να παίζει, όπως έπαιξε με τον Ολυμπιακό και να έχει και νίκες.

Αυτό που έγινε με τη νίκη στο ντέρμπι είναι, ότι η ομάδα ζέστανε και πάλι τον κόσμο. Ολη την χρονιά αυτή η ομάδα έχει γεμίσει με πίκρα τον κόσμο, που έκανε sold out την Λεωφόρο την Κυριακή και έφυγε χαρούμενος από τη νίκη και από αυτό, που είδε. Η συζήτηση η μόνη, που γινόταν χθες ήταν ότι αντί για 4-0 η ομάδα κέρδισε με 1-0.

Αυτό σημαίνει, ότι ο κόσμος αρχίζει και πιστεύει στην ομάδα και έχει απαιτήσεις. Το πιο σημαντικό είναι, ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, που ήταν απογοητευμένος και απαισιόδοξος από την ομάδα πριν λίγο καιρό , τώρα βλέπει προοπτική, βλέπει ελπίδα. Και την ελπίδα του την δίνουν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που από τότε, που ήρθαν συμμάζεψαν την ομάδα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για να γίνει και πάλι Παναθηναϊκός.

Όπως παρουσιάστηκε στο ντέρμπι. Εκεί έπαιξε σαν Παναθηναϊκός και κέρδισε πολύ πιο εύκολα από το τελικό 1-0 τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο δρόμος, φαίνεται ότι τον ξέρουν «Λυμπε» και Μαρίνος και το μεταδίδουν και σωστά στους παίκτες. O κόσμος το βλέπει και πιστεύει και πάλι στην ομάδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου