ΑΛΕΚΟ ΠΑΤΩΝΕΙΣ;

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την ξεδιάντροπη ομολογία του Αλεξανδρή.

Αλέκο πατώνεις;

Όλα τα περιμένεις από παίκτες Ολυμπιακού νυν και πρώην. Να βουτήξουν, για να πάρουν πέναλτι, να πανηγυρίσουν ψεύτικα πρωταθλήματα, να βγουν και να πουν, ότι τους αδικεί η διαιτησία, όταν τους παίζει 50-50. Αυτό, που έκανε ο Αλεξανδρής χθες δεν έχει προηγούμενο. Βγήκε και ομολόγησε , ότι βούταγε για να κερδίσει πέναλτι και τόνισε, ότι αυτή είναι αρχή στην ζωή του να κλέβει για να πετύχει.

Και μάλιστα είπε, ότι ακόμα και τον γιο του κλέβει στο τάβλι, για να τον κερδίσει. Αυτό είναι που λέμε πιάσαμε πάτο. Αλέκο πατώνεις; Πόσο πιο κάτω να φθάσεις; Όχι ότι αυτό δεν το έχουν και άλλοι Ελληνες και για αυτό φθάσαμε σε αυτή την κατάντια. Αλλά να ομολογείς, ότι μεγαλώνεις το παιδί σου, μαθαίνοντας το να κλέβει τον άλλον για να πετύχει πραγματικά σημαίνει, ότι φθάνεις στον πάτο και πιο κάτω δεν έχει.

Τι άλλο είπε ο Αλεξανδρής; Ότι στην Ριζούπολη δεν έγινε τίποτα και ότι δεν δικαιούται ο Παναθηναϊκός να διαμαρτύρεται αφού , όπως είπε, δεν χτύπησε κανένας παίκτης του. Μιλάμε ότι ο τύπος έχει ξεφύγει. Ζέσταμα δεν έκαναν τότε οι παίκτες του Παναθηναϊκού επειδή δεν τους άφησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες, που πέταγαν . Την φυσούνα είχαν σκίσει , αλλά για τον Αλεξανδρή δεν έγινε τίποτα. Μπράβοι είχαν μπουκάρει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αλλά δεν χτύπησε κανένας , οπότε όλα καλά.

Αυτός ο τύπος μεγαλώνει παιδί και το χειρότερο έχει δίπλωμα και προπονεί παιδιά. Και τι τα μαθαίνει; Να κλέβουν τον αντίπαλο, για να κερδίζουν. Κατά τα άλλα για την βία στα γήπεδα φταίνε μόνο οι οπαδοί, οι δημοσιογράφοι, οι διαιτητές, οι πρόεδροι, οι παράγοντες και ποτέ οι Αλεξανδρήδες.

Για μένα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τύποι σαν τον Αλεξανδρή, που αντί να διδάσκουν ήθος σαν πρωταγωνιστές στα γήπεδα διδάσκουν πως θα κλέβεις τον άλλον για να κερδίσεις και όχι να τον αντιμετωπίσεις στα ίσα και αν είσαι καλύτερος να τον κερδίσεις….

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου