ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Leoforos.gr για το Παναθηναϊκός-ΟΣΦΠ και την ανάγκη της νίκης των «πράσινων» ΚΑΙ για τον κόσμο τους!

Δώστε επιτέλους μία χαρά στον κόσμο!

Μπήκαμε στην εβδομάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είτε θα αναγεννήσει την ομάδα , είτε θα εξελιχθεί το αποτέλεσμα σε μία ταφόπλακα. Αυτή η ομάδα έχει γεμίσει με πίκρα και στενοχώρια τον κόσμο της , που της έχει γυρίσει την πλάτη με όλα αυτά, που έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια και ειδικά τη φετινή σεζόν, που ξεκίνησε με προσδοκίες και εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Η αλήθεια είναι, ότι η ομάδα έχει παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση , αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Λείπει ο εγωισμός , το τσαγανό , για να βγουν μπροστά κάποιοι παίκτες και να παρασύρουν τους άλλους, όταν το παιχνίδι στραβώνει. Αυτό έγινε και με τον Ηρακλή, αυτό έγινε και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Αποτέλεσμα είναι να έχει φθάσει ο Παναθηναϊκός τώρα και να έχει βάλει σε αμφισβήτηση την παρουσία του στα play off. Απίστευτα πράγματα για το μέγεθος μίας ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτή η ομάδα φέτος δεν έχει κάνει μία μεγάλη νίκη. Μία νίκη, που θα δώσει μία χαρά στον κόσμο της. Ολες οι ομάδες οι μεγάλες στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν κάνει μία τέτοια νίκη, ο Παναθηναϊκός όχι.

Χρωστάει μία νίκη στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός και την Κυριακή παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία, για να κάνει και αυτός μία μεγάλη νίκη. Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και αν το καταφέρει θα δώσει μία μεγάλη χαρά στον κόσμο και θα τον προσκαλέσει και πάλι στο γήπεδο στο υπόλοιπο της χρονιάς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οσοι παίξουν την Κυριακή ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για να κερδίσουν. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου