Η ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Ο Μάρκους Μπέργκ περνάει την καλύτερη περίοδο από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό, σκοράρει συνέχεια, το χαίρεται το παιχνίδι και το δείχνει.

Η ομάδα δουλεύει για τον Μπέργκ

Τι άλλαξε; Πολύ απλά, άλλαξε η ομάδα, όχι ο Μπέργκ. Ο Μπέργκ ήταν , είναι και θα είναι ο ίδιος στον Παναθηναϊκό. Περνάει μια χαρά εδώ και πολλάκις έχει τονίσει ότι δεν θέλει να φύγει, διότι αισθάνεται μια χαρά στην ομάδα και περνάει αυτός και η οικόγενειά του πολύ ωραία στην Ελλάδα. Πάντα έδινε και θα δίνει το καλύτερο εαυτό του για την ομάδα. Αυτό, που άλλαξε είναι, ότι πλέον ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα και παίζει για τον Μπέργκ. Επί Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός μόνο ομάδα δεν ήταν ειδικά από τον Σεπτέμβριο και μετά. Χωρίς πλάνο στο γήπεδο, χωρίς καμία πειθαρχία, στηριζόταν περισσότερο στις ατομικές προσπάθειες των παικτών . Ετσι , όπως έπαιζε ο Παναθηναϊκός ήταν δύσκολο για τον Μπέργκ να έχει ευκαιρίες για γκολ. Υπήρχαν και παιχνίδια , που ο Σουηδός δεν είχε καν τελική προσπάθεια. Πλέον ο Παναθηναϊκός λειτουργεί ως ομάδα στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν και κανόνες και πειθαρχία. Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του όλο το διάστημα που ήταν στην ομάδα προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τον Μπέργκ και να που το έχουν πετύχει.

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη , όλα γίνονται με την δουλειά. Και όταν δουλεύεις σωστά το αποτέλεσμα πάντα φαίνεται το γήπεδο. Ισως όχι άμεσα, αλλά σίγουρα σε βάθος χρόνου. Και όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να σκοράρει ο Μπέργκ και κερδισμένος να είναι ο Παναθηναϊκός , ο οποίος μπαίνει σε μία δύσκολη σειρά αγώνων με τον πρώτο του σκόρερ σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου