Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον βελτιωμένο Παναθηναϊκό που έχει την υπογραφή του Έλληνα προπονητή…

Ο Ουζουνίδης βάζει υπογραφή!

Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης στα δύο τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στη Λεωφόρο. Όλα αυτά φυσικά και δεν είναι τυχαία και έχουν τη σφραγίδα του Ουζουνίδη. Η μαγκιά του Έλληνα τεχνικού είναι, ότι προσπαθεί να βελτιώσει μία ομάδα με παίκτες που δεν έχει επιλέξει ο ίδιος. Τουλάχιστον τους περισσότερους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν του κάνουν οι παίκτες. Το σίγουρο είναι, ότι προσπαθεί από τον καθένα να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Κλήθηκε ο Ουζουνίδης να συνθέσει και πάλι μία ομάδα που ήταν σε αποσύνθεση. Και μία ομάδα με ….τρία διαφορετικά ρόστερ. Άλλους παίκτες είχε στη διάθεσή του τον Δεκέμβριο, άλλους τον Γενάρη (με τις αποχωρήσεις και τις απουσίες στο Κόπα Αφρικα) και με άλλους συνεχίζει. Δεν είναι τόσο απλό αυτό και ειδικά όταν δεν έχει κάνει και ο ίδιος την προετοιμασία. Έτσι χάθηκαν βαθμοί στο Πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον στο Κύπελλο ο Ουζουνίδης κατάφερε με τον Απόλλωνα και πήρε μία χαμένη πρόκριση (μετά την ήττα από τον ΟΦΗ), που θα ήταν και η ταφόπλακα στη χρονιά. Αυτή η πρόκριση στο Κύπελλο -που είναι και στόχος της χρονιά- κρατάει ζωντανή την ομάδα. Και τώρα μετά από δύο μήνες παρουσιάζει μία σημαντική βελτίωση και βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση.

Το ζητούμενο είναι η ομάδα να κάνει ένα σερί νικών στο Πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι ότι αρχίζει μέσα στο γήπεδο και πατάει γερά. Κάτι που αν το έλεγες ότι θα συμβεί πριν δύο μήνες, κανένας δεν θα το πίστευε. Με εμφανίσεις σαν και αυτή με τον Αστέρα και νίκες, είναι βέβαιο ότι από εδώ και πέρα η ομάδα θα φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου