ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το εμφατικό 4-0 του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης και την εξαιρετική εικόνα της ομάδας!

Τεσσάρα με μπαλάρα!

Εχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, που είδαμε τον Παναθηναϊκό να παίζει τέτοια μπάλα στην Λεωφόρο και με αντίπαλο ομάδα, που είναι σε καλή κατάσταση, όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τέσσερα γκολ χθες στην ομάδα του Μπορο-θρύλου, αλλά το σκορ θα μπορούσε να είναι και 7 η 8-0 με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα. Το κυριότερο κέρδος, πέρα από την πρόκριση της ομάδας από χθες στα ημιτελικά του κυπέλλου, είναι, ότι χθες όσοι πήγαν στο γήπεδο έφυγαν χορτασμένοι από αυτό, που είδαν. Ολοι έτριβαν τα μάτια τους με αυτό, που έβλεπαν στο γήπεδο, αφού ο Παναθηναϊκός απέδωσε εκπληκτικό ποδόσφαιρο, «έκρυψε» την μπάλα και –επιτέλους-ικανοποίησε τον κόσμο του.

Συνολικά η ομάδα απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που χρειάζονται ιδιαίτερη αναφορά.

Ο Ρέις μας έδειξε άλλον παίκτη χθες. Δεν είναι μόνο το γκολ, που έβαλε(βρήκε η μπάλα και σε αντίπαλο), είναι και οι πάσες, που έδωσε, αλλά και η μεγάλη του συμβολή ανασταλτικά.

Ο Εμποκού γύρισε αγριεμένος από το Κόπα Αφρικά. Κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε έκανε την ασίστ στο τρίτο γκολ. Παίκτης υψηλής ποιότητας, που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα από εδώ και πέρα, αφού εκτελεί ιδανικά και τα στημένα.

Ο Βιγιαφάνιες και σκόραρε και έδωσε την ασίστ στο πέναλτι του Εμποκού και είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ.

Ο Κλωναρίδης εκτός του ότι σκόραρε με την ταχύτητά του έκλεψε μπάλες , άνοιξε πολλούς χώρους και στον Μπέργκ και στους συμπαίκτες του.

Ο Κουλιμπαλί θύμησε χθες πως παίζεται η θέση του δεξιού μπακ στους φίλους του Παναθηναϊκού, που την είχαν ξεχάσει. Αλογο με απίστευτες δυνάμεις και εξαιρετική τεχνική και σέντρα.

Η εμφάνιση της ομάδας , πάντως, δεν ήταν τυχαία. Η βελτίωση φάνηκε από τα Γιάννενα και χθες υπήρχε συνέχεια. Η υπογραφή είναι του Μαρίνου Ουζουνίδη και τώρα απαιτείται σταθερότητα…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου