ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις κινήσεις που θα γίνουν από τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Από μία έως τρεις μεταγραφές!

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τρίτη και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που έχει ο Παναθηναϊκός, ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει την ύστατη προσπάθεια, για να έρθουν κάποιοι παίκτες και να βοηθήσουν και στη βελτίωση της ποιότητας και στο να αυξηθούν οι λύσεις για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο «Λυμπε» έχει ανοιχτή γραμμή με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα, αλλά με τις συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες που έχει ο σύλλογος, δεν είναι και εύκολο να κλείσει εύκολα τις μεταγραφές. Και με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ιμπάρμπο, ο οποίος εκτός όλων των άλλων πιάνει και θέση ξένου.

Με τα σημερινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός μέχρι την Τρίτη θα κάνει από μία έως τρεις μεταγραφές. Το πιο πιθανό είναι να κάνει δύο και δύσκολα θα φθάσει και στην τρίτη μεταγραφή που μαζί με τον Κουρμπέλη θα είναι συνολικά τέσσερις. Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ και τον Λέτο. Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκτηθεί και ένας ακραίος επιθετικός. Από κει και πέρα αν βρεθεί κάτι την τελευταία στιγμή ή αν αδειάσει θέση ξένου, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Μασούντ ή για κάποιον κεντρικό χαφ.

Ο χρόνος τελειώνει και πιέζει, όμως, οπότε με σιγουριά για τον αριθμό των μεταγραφών κανείς δεν μπορεί να γράψει. Εκτός από την απόκτηση του Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός θα κάνει μία έως τρεις μεταγραφές επιπλέον. Τον ακριβή αριθμό θα τον μάθουμε την Τρίτη, όταν και τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Ό,τι γίνει μέχρι τότε, μετά τέλος χρόνου και πάμε για το καλοκαίρι, όπου αναμένεται να γίνουν και οι κυριότερες μεταγραφικές κινήσεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου