ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΑΡΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών έχοντας ενισχυθεί μόνο με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οικονομικό και Γενάρης περιορίζουν τις καλές επιλογές!

Μία εβδομάδα έμεινε για το τέλος των μεταγραφώ ν και ο Παναθηναϊκός εκτός από την απόκτηση του Κουρμπέλη δεν έχει προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Οι λόγοι είναι δύο.

Ο πρώτος είναι οι οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, που έχουν ενταθεί μετά την εκτόξευση του μπάτζετ επί Στραματσόνι, που δεν απέδωσε και έφερε πίσω την ομάδα και με παίκτες, που δεν υπολογίζονται, αλλά έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Το δεύτερο είναι, ότι ο Γενάρης είναι έτσι και αλλιώς δύσκολος μήνας για να κάνεις μεταγραφές. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, όταν ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει σημαντικό μπάτζετ αυτή την εποχή, για να μειώσει το ρίσκο της αποτυχίας . Ειδικά για τον επιθετικό, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός και είναι η πρώτη ανάγκη δεν είναι εύκολο να βρεις σκόρερ τέτοια εποχή, που να μπορεί να έρθει και το συμβόλαιό του να μην είναι πάνω από 300-350.000 ευρώ . Περιορίζονται πολύ οι καλές επιλογές.

Ο Ισάκ είναι μία περίπτωση, ίσως η καλύτερη περίπτωση από τους επιθετικούς, που κοιτάει ο Παναθηναϊκός , αλλά δεν είναι εύκολο να δοθούν τα λεφτά, που ζητάει η ομάδα του , αλλά και ο ίδιος ο παίκτης. Και τα παζάρια γίνονται, για να πέσουν οι απαιτήσεις και των δύο.

Από κει και πέρα οι ανάγκες στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολλές , αλλά στην παρούσα φάση πάνω από δύο με τρεις μεταγραφές δύσκολα θα γίνουν. Μιλάμε για έναν μέσο και έναν ακραίο , εφόσον αποκτηθεί πρώτα ο επιθετικός και υπάρχει και μπάτζετ. Η ουσία είναι, ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολη και δύσκολα θα ενισχυθεί σημαντικά σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Το θέμα είναι, όποιος, η όποιοι έρθουν να δώσουν λύσεις στην διάρκεια της χρονιάς και να μπορέσει ο Ουζουνίδης να έχει λύσεις κυρίως στην επίθεση σε περίπτωση, που για διάφορους λόγους δεν θα μπορεί να παίζει ο Μπέργκ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου