ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους ποδοσφαιριστές που… κάθονται στα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκό και δεν «ξεκολλάνε» από εδώ με τίποτα!

Γιατί να φύγουν; Πού θα βρουν καλύτερα;

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις αποχωρήσεις παικτών, που φόρτωσε ο Στραματσόνι στην ομάδα και δεν το κουνάνε. Αν εξαιρέσουμε τον Λεντέσμα, που μόλις έμαθε ότι δεν είναι στα πλάνα αποχώρησε σαν κύριος , όλοι οι άλλοι δεν το ….κουνάνε μέχρι τώρα.

Ο Ιβανόφ ήταν έτοιμος να φύγει, αλλά τα γύρισε και τώρα λέει, ότι αν δεν βρει ομάδα δεν φεύγει. Συμβόλαιο μέχρι το 2019 έχει κάνει . Κορόιδο είναι να φύγει; Που αλλού θα βρει ομάδα να μην παίζει και να πληρώνεται; Ο Ιμπάρμπο συνεχίζει τον τουρισμό του στην Κολομβία . Από τις 27 Δεκεμβρίου είναι μόνιμα αδικαιολόγητα απών από τις προπονήσεις, αλλά δεν του καίγεται καρφάκι. Ανήκει στην Κάλιαρι , έχει ένα συμβόλαιο συνολικά 750.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και ξέρει με τον έναν , η τον άλλο τρόπο θα τα πάρει τα λεφτά του. Οπότε και αυτός δεν καίγεται. Σου λέει, που αλλού θα βρω να κάνω διακοπές στην Κολομβία;

Γενικά όλοι αυτοί οι παίκτες, η οι περισσότεροι από αυτούς που έφερε ο Στραματσόνι το καλοκαίρι με την ανοχή της διοίκησης δείχνουν τουριστική διάθεση και δεν δείχνουν καμία πρεμούρα να απαλλάξουν τον σύλλογο από την παρουσία τους. Μια χαρά βολεμένοι είναι . Γιατί να φύγουν; Που θα βρουν καλύτερα; Και ειδικά παίκτες σαν τον Ιβανόφ είναι δύσκολο να βρουν και ομάδα να πάρουν τα χρήματα που παίρνουν στον Παναθηναϊκό. Εκτός αν περιμένουν τον Στραματσόνι να τους πάρει στην επόμενη ομάδα, που θα πάει. Κάτι που σημαίνει, ότι θα περιμένουν για πολύ και ο Παναθηναϊκός θα τους έχει και δεν θα μπορεί να απαλλαγεί από αυτούς.

Η ουσία είναι, ότι τα «εγκλήματα», που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός και θα συνεχίσει να τα πληρώνει όλη την χρονιά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου