ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ!

Είναι ξεκάθαρο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι ο Παναθηναϊκός δεν βάζει εύκολα γκολ

Χρειάζεται επειγόντως τα γκολ του Μπέργκ!

Και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός, ότι ο Μπέργκ δεν βρίσκεται κοντά στο γκολ και όποτε βρίσκεται το χάνει. Στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σκόραρε και από τότε και με την  Λάρισα και με τον Πλατανιά και με την Κέρκυρα έμεινε στο μηδέν. Αυτά τα γκολ του Μπέργκ απουσιάζουν από τον Παναθηναϊκό και τα χρειάζεται επειγόντως, για να φθάνει σε νίκες και πιο εύκολα.  Με τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Λουντ και με την Κέρκυρα σκόραρε ο Λέτο.

Αν ο Σουηδός συνεχίζει να είναι μακριά από το γκολ τότε το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται , αφού όπως και να το κάνουμε ο Σουηδός είναι ο σκόρερ και υπάρχουν απαιτήσεις από αυτόν να βάζει γκολ συχνά. Μόλις έρθει το γκολ από τον Μπέργκ , τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά για τον Παναθηναϊκό, που θα μπορεί να φθάνει πιο εύκολα στις νίκες και να χτίσει ένα σερί, που τόσο του λείπει. Τα 5 γκολ για τον Μπέργκ μέχρι τώρα είναι πολύ λίγα για την αξία του, αλλά  η αλήθεια είναι, ότι μέχρι πριν ένα μήνα και η ομάδα δεν ήξερε τι έπαιζε , ήταν σε άθλια κατάσταση και τώρα προσπαθεί να μάθει τα θέλω του νέου προπονητή, που προσπαθεί να βάλει μία τάξη.

Οσον αφορά την άμυνα φαίνεται, ότι πολύ πιο δύσκολα κάνουν φάσεις οι αντίπαλοι στον Παναθηναϊκό, αλλά στην επίθεση  απαιτείται η επιστροφή του Μπέργκ στα γκολ για να υπάρξει και εκεί βελτίωση. Φυσικά θα πρέπει και οι μέσοι να βρίσκουν πιο συχνά τον Σουηδό σε θέση βολής και αυτό αναμένεται να γίνει στα επόμενα παιχνίδια , αφού γίνεται δουλειά στην επιθετική ανάπτυξη στην διάρκεια των προπονήσεων.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου