ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το δύσκολο και βαρύ φορτίο που έχουν αναλάβει να σηκώσουν στις πλάτες του οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Προσπαθούν αλλά δεν είναι εύκολο…

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν αναλάβει ένα πολύ δύσκολο φορτίο, να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι. Βρήκαν μία ομάδα σε αποσύνθεση, μία ομάδα, που έκανε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν είδε αποτέλεσμα.

Και το χειρότερο; Οι παίκτες που ήρθαν είτε αποδείχθηκαν λίγοι και ανίκανοι να βοηθήσουν, είτε κάποιοι μετά την αποχώρηση του Στραματσόνι βγάζουν μία μεγάλη αδιαφορία και ουσιαστικά είναι εκτός ομάδας. Όλα αυτά δεν μπορούν να αλλάξουν, ούτε σε ένα, ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις μήνες.

Είναι πολύ δύσκολο το έργο και των δύο να βρουν παίκτες, που να ταιριάζουν στο προφίλ του Παναθηναϊκού και να φτιάξουν μία ομάδα ελκυστική στα μέσα της σεζόν. Όχι είναι δύσκολο, απλά δεν γίνεται. Αυτό σε πρώτη φάση που θα προσπαθήσουν και οι δύο είναι να αλλάξουν την αρρωστημένη νοοτροπία, που υπάρχει στην ομάδα, την ηττοπάθεια και να μπορέσει η ομάδα σιγά-σιγά να αρχίσει να χτίζει ένα σερί νικών, για να αλλάξει αυτό το μίζερο κλίμα.

Η ήττα από τον Πλατανιά επανέφερε αυτή την μιζέρια και πιθανότατα τέτοια αποτελέσματα να υπάρχουν και σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια. Το ζητούμενο για τον Ουζουνίδη είναι αυτό να το περιορίσει στο ελάχιστο με τους παίκτες, που έχει στην διάθεσή του και τους παίκτες, που θα έρθουν σε λίγο καιρό.

Υπομονή φυσικά δεν υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ουσιαστικά δεν υπάρχει καν όρεξη για να πάνε στο γήπεδο και αυτό είναι το πρώτο πράγμα, που θα προσπαθήσει να αλλάξει ο Ουζουνίδης. Και μπορεί να αργήσει, αλλά θα τα καταφέρει διότι και αυτός και ο Λυμπερόπουλος δεν αντέχουν να βλέπουν αυτόν τον Παναθηναϊκό και δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό που ονειρεύονται.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου