ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι πολύ σημαντική για το παρόν, έχοντας παράλληλα την προοπτική να εξελιχθεί σε ακόμα πιο σπουδαία κίνηση για το μέλλον.

Δεν είναι στοίχημα, είναι σίγουρη λύση

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Δημήτρη Κουρμπέλη δίνοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό στον Αστέρα Τρίπολης και έδειξε, ότι θέλει να χτίσει μία ομάδα με παρόν και μέλλον, αλλά και με Ελληνόπουλα, που τόσο έλειψαν τα τελευταία χρόνια. Ο Κουρμπέλης δεν είναι ένας παίκτης άπειρος. Εχει πολλές συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη.

Μπορεί να είναι 23 χρονών, αλλά έχει ήδη εμπειρίες. Δεν είναι ένα ταλέντο, αλλά έτοιμος παίκτης. Δεν είναι στοίχημα, αλλά σίγουρη λύση. Ο Κουρμπέλης έρχεται , για να πάρει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό και να κάνει δική του την θέση του αμυντικού μέσου εκεί που η ομάδα είχε θέμα από την αρχή της χρονιάς και από την στιγμή, που και ο Λεντέσμα δίπλα στον Ζέκα δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω τραυματισμών . Και δεν έχει και τα τρεξίματα , για να βοηθήσει στο παιχνίδι ενέργειας , που θέλει ο Ουζουνίδης να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Η μεταγραφή του Κουρμπέλη είναι μία πολύ σημαντική μεταγραφή, που μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαία τα επόμενα χρόνια. Ο Ουζουνίδης δεν αμφιβάλει για τον Κουρμπέλη. Είναι σίγουρος και για αυτό επέμενε για την απόκτησή του και ο Αλαφούζος έδωσε ένα σημαντικό ποσό στον Αστέρα. Ο Κουρμπέλης μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια απασχόλησε όλες τις μεγάλες ομάδες και τελικά τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός .

Σε άλλες εποχές αυτή η μεταγραφή θα είχε τύχει πολύ καλύτερης υποδοχής από αυτή, που τυγχάνει σήμερα από τον κόσμο. Ισως γιατί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι επιφυλακτικοί μετά τις μεταγραφές, που έκανε το καλοκαίρι η ομάδα τους και δεν βγήκαν. Αυτή η μεταγραφή του Κουρμπέλη είναι, όμως και στα πλαίσια του προφίλ των παικτών, που ήθελε ο κόσμος και έλειπαν από την ομάδα. Ελληνας παίκτης , με παρόν και πολύ μέλλον . Και κυρίως παίκτης, που ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό και έκανε τα πάντα για να έρθει…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου