ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού.

Ένα πολυεργαλείο που έλειπε!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για δύο λόγους. Διότι παίζει σε μία θέση που ο Παναθηναϊκός πονάει. Από το καλοκαίρι λέγαμε, ότι χρειαζόταν να έρθει στην ομάδα ένας αμυντικός μέσος. Τελικά δεν ήρθε και ο Παναθηναϊκός πορεύτηκε με τον Ζέκα και δίπλα του τον Λεντέσμα και τελευταία τον Λουντ. Ο Κουρμπέλης είναι αυτό, που έλειπε από την ομάδα. Ενας αμυντικός μέσος. Κλασικό αμυντικό χαφ σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία στα 23 χρόνια του.

Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι ο Κουρμπέλης είναι ένας παίκτης, που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Αμυντικός μέσος είναι η πρώτη του και βασική θέση , ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν στόπερ . Ουσιαστικά καλύπτει δύο θέσεις , κάτι σημαντικό για το ρόστερ και από την στιγμή, που οι Σάμπα, Ιβανόφ είναι φευγάτοι. Επίσης ο Κουρμπέλης είναι Ελληνας. Ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος θέλουν την τόνωση του ελληνικού στοιχείου σε ένα ρόστερ, που έχει ελάχιστους Ελληνες.

Και ο Κουρμπέλης είναι η αρχή, αφού θα ακολουθήσουν και άλλοι Ελληνες, όχι απαραίτητα τώρα, αλλά σίγουρα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού δείχνει και το σκεπτικό των Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλου. Οι «πράσινοι» θα πάρουν παίκτες, που έχουν δίψα και κίνητρο, για να παίξουν και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Κουρμπέλης έρχεται με στόχο να βοηθήσει άμεσα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου