ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί οι Ιμπάρμπο και Γουακάσο είναι οι πρώτοι που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Θέλει όλοι να  είναι ταλιμπάν για την ομάδα!

Ο Ουζουνίδης και μετά τον αγώνα με την Λάρισα τόνισε, ότι επιθυμεί να έχει στην ομάδα παίκτες, που θέλουν να παίζουν για αυτή. Και αυτό είναι το πλάνο του και για τις μεταγραφές, που θα γίνουν, αλλά και για τις αποχωρήσεις παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Ο Ελληνας τεχνικός προτιμάει να έχει λιγότερους παίκτες στην διάθεσή του από τον Γενάρη, αλλά αυτοί που θα μείνουν να είναι ταλιμπάν για την ομάδα. Να τα δίνουν όλα και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και αν χάνουν βαθμούς να τους χάνουν , αφού έχουν παλέψει.

Να μην δείχνουν εικόνα αδιαφορίας στο γήπεδο, επηρεάζοντας και την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να περάσει και πάλι το ομαδικό πνεύμα, που τόσο έλειπε από τον Παναθηναϊκό ειδικά τους τελευταίους μήνες. Ξέρει ο ίδιος, ότι αυτό δεν πρόκειται να το καταφέρει αν κάποιοι παίκτες αποφεύγουν τις προπονήσεις, η διαλέγουν παιχνίδια, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Αν αυτό συνεχιστεί είναι δεδομένο, ότι ο Ουζουνίδης θα εισπράξει τις αντιδράσεις των άλλων παικτών, που θα μιλήσουν για ιδιαίτερη μεταχείρηση σε κάποιους παίκτες.

Για αυτό τον λόγο και προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια ο Ουζουνίδης από τον Γενάρη και μετά δεν θέλει να έχει στην ομάδα, ούτε έναν παίκτη που θα είναι αδιάφορος . Προτιμάει να είναι περισσότερες οι αποχωρήσεις παικτών, που δεν μπορούν, η δεν θέλουν από τις μεταγραφές παικτών, που θα έρθουν για να βοηθήσουν άμεσα, αλλά να αποτελέσουν και λύσεις για το μέλλον.

Ο Γουακάσο και ο Ιμπάρμπο μετά από αυτό, που έκαναν πριν το ματς με την Λάρισα δεν είναι δεκτοί από τον προπονητή στην ομάδα για τη συνέχεια και θα επιμείνει σε αυτό , όσο και αν είναι δύσκολο να φύγουν και οι δύο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου